INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

I-a rupt o coastă » Walcott în spital după coliziunea cu portarul lui San Marino

Walcott caută aerul cu disperare după ciocnirea cu portarul Simoncini (foto mic). 5 minute a primit îngrijiri pe teren // Foto:Guliver/GettyImages +1   FOTO
Walcott caută aerul cu disperare după ciocnirea cu portarul Simoncini (foto mic). 5 minute a primit îngrijiri pe teren // Foto:Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 21:19

Selecţionerul englez Roy Hodgson a vorbit despre ”un atac nebunesc” asupra atacantului său, care va lipsi marţi, cu Ucraina.

Deşi s-au distrat cu ei vineri seară, scor 5-0, englezii sînt fierţi pe oaspeţii din San Marino. Şi mai ales pe portarul lor, Aldo Simoncini, care l-a expediat pe Theo Walcott în spital.

Atacantul Arsenalului şi-a pierdut cunoştinţa după impactul din debut cu Simoncini şi a avut nevoie de mască de oxigen pentru a-şi reveni. Ulterior, la vestiar, a scuipat sînge, iar noaptea de vineri spre sîmbătă a petrecut-o în spital, unde RMN-ul la care a fost supus a evidenţiat fractura unei coaste.

"Theo a fost victima unui atac nebunesc şi încă e blînd spus", a tunat selecţionerul Hodgson, care nu va conta pe Walcott, marţi, în Polonia. Dar ziarele sînt şi mai furioase: "Ce caută San Marino în fotbal? De cînd s-a afiliat la FIFA, în 1990, a cîştigat un singur meci, contra Luxemburgului!".

"Atacul asupra lui Walcott a fost copia fidelă a aceluia de la Mondialul 1982, cînd neamţul Schumacher aproape că l-a decapitat pe francezul Battiston" (Daily Mail, cotidian englez)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează