INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  MONDIAL 2014

Israel în locul Rusiei?! » Sbornaia ar putea fi exclusă de la CM 2014 după ce Vladimir Putin a anexat peninsula Crimeea

Israelul ar putea participa la CM pentru prima oară din 1970, deși Refaelov, numărul 9, n-a mișcat în preliminarii în fața rusului Kozlov
Israelul ar putea participa la CM pentru prima oară din 1970, deși Refaelov, numărul 9, n-a mișcat în preliminarii în fața rusului Kozlov

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:54

Echipa lui Eli Guttman a terminat pe locul 3 în grupa de calificare, fiind învinsă de ruşi în ambele întîlniri directe: 0-4 şi 1-3.

Reprezentativa Rusiei ar putea avea soarta Iugoslaviei la Euro 1992. Să vadă Mondialul 2014 la televizor, deşi s-a calificat pentru turneul final pe teren!

Cotidianul spaniol AS a aflat că e foarte posibil ca FIFA să înlocuiască Sbornaia cu Israelul, dacă Vladimir Putin va fi sancţionat de ONU pentru anexarea Crimeii.

Echipa pregătită de Eli Guttman a terminat pe locul 3 în grupa F de calificare, cu 14 puncte, în spatele liderului Rusia (22p) şi al Portugaliei (21p). Iar meciurile directe cu ex-sovieticii le-a pierdut la scor: 0-4 şi 1-3.

Dar în noua situaţie creată nu mai contează. La Euro '92, plavii au plătit pentru războiul din Bosnia şi Danemarca, înlocuitoarea, a cules laurii.

Afară cu Gazprom!
În acelaşi timp, susţine AS, Uniunea Europeană face presiuni asupra UEFA pentru a rupe contractul cu Gazprom. Inclusiv clubul Schalke, sponsorizat de acelaşi concern rus, a fost avertizat să se reorienteze spre un alt partener.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
salaaurel
salaaurel  •  22 Martie 2014, 20:30

Gabonne 1982 cred c-ai făcut istoria la o ferma Zoo,sau ai origini sovietice.

marian0904
marian0904  •  22 Martie 2014, 18:18

Articolul arata clar ca FIFA va putea fi obligata numai de ONU sa excluda Rusia. FIFA nu are functie politica, dar ONU are. Probabil aici sapa americanii, dar nu se stie inca cu cat succes. Oricum faptele sunt in desfasurare si se mai pot intampla multe pana-n vara.

sakamoto
sakamoto  •  22 Martie 2014, 17:57

Agresivul si expansionistul-fost ofitzer KGV-Vladimir Putin trebuie sa inteleaga, faptul ca traim in secolul 21. Indivizii ca Hitler si Stalin sint de domeniul trecutului. Popoarele doresc, sa-si hotarasca singure soarta si nu le sa fie anexate tarile, cu tancurile,AKM-uri si katiusa. Daca poporul rus este de acord cu acest cuceritor agresiv, anacronic, KGV-ist, numit Putin, atunci sportivii rusi sa stea acasa! Comunitatea internationala trebuie sa-i trimita acasa pe agresori. Altfel vor anexa in continuare tari si popoare. Pofta vine mincind! Moldova, tarile baltice, Ukraina etc. Tarul Putin va intelege-volens-nolens- ca Rusia are mai multa nevoie de comunitatea internationala decit invers!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close