INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Jose Mourinho îl contrează pe Luiz Felipe Scolari: "Locul lui Oscar nu este acolo" » Ce spune despre Brazilia - Germania

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 14:47

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, a făcut cîteva comentarii înaintea partidei din prima semifinală a Campionatului Mondial, dintre Brazilia şi Germania.În opinia sa, pierderea cea mai importantă pentru meciul din seara aceasta nu o reprezintă Neymar, ci Thiago Silva.

" Thiago Silva este mai important pentru echipă decît Neymar, pentru că în ultima vreme Brazilia s-a concentrat mai mult pe faza defensivă decît pe cea de atac", a spus Jose Mourinho, conform jurnaliştilor de la sportwp.

Antrenorul portughez a făcut cîteva precizări în ceea ce priveşte poziţia pe care Luiz Felipe Scolari ar trebui să-l folosească pe Oscar în naţionala Braziliei.

"Cred că Oscar joacă acum într-o poziţie în care nu poate da randament maxim, locul său fiind pe poziţia pe care Neymar evoluează. Oscar a fost împins în partea dreaptă pentru a-i da libertate de joc lui Neymar", a declarat, conform Eurosport, Jose Mourinho.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
aly_dinamo
aly_dinamo  •  08 Iulie 2014, 16:59

Lipsa lui Thiago Silva e mult mai importanta decat lipsa lui Neymar. Asta am spus si eu. Oscar, probabil...ar da un randament mai bun in centru... Dar Mourinho.... Pai Hazard, Oscar, Mikel, Lampard, Ramires, Willian, Eto'o, Toress, Ba, David Luiz (desi a plecat). Pai ai in componenta lotului astfel de fotbalisti si tu faci anti-joc?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iulie 2014, 16:05

asa si ? va juca diseara pe stanga, neymar, din pacate este .. incert.) zuniga a eliminat brazilia din semifinale, desi el a jucat contra ei in sferturi de finala. e neamt de mic..)

lucianfocus
lucianfocus  •  08 Iulie 2014, 16:03

ii papa nazzis rapid :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează