INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA 1-2

L-au pictat degeaba! » Gazonul de pe ”Amazonia” a fost teribil: plin de nisip şi de denivelări

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 22:58

Organizatorii au dat terenul cu spray verde, dar nu l-au făcut bun de joc. În repriza a doua, englezii au trimis trei centrări în spatele porţii!

L-au vopsit, l-au udat, l-au fertilizat şi l-au bătătorit. Fără nici un efect. Gazonul arenei " Amazonia" a fost îngrozitor. Părea arat încă dinaintea partidei, mai ales în careul unde a apărat Hart în prima repriză.

Era plin de nisip (aproape la fel de rău ca terenul de pe " Lia Manoliu", la acel 2-5 al "tricolorilor" cu Danemarca, din preliminariile CE 2004) şi denivelat, iar piciorul ţi se afunda în el. O mişcare greşită şi puteai să-ţi suceşti gleznele.

Curios, cei mai afectaţi n-au fost italienii, jucătorii mai tehnici. În repriza a doua, trei englezi au dat vina pe gazon după execuţii ratate. Rooney a bătut o lovitură de colţ direct în spatele porţii, aproape să arunce mingea în peluză.

Apoi, Glen Johnson şi Sterling au centrat şi ei de parcă ar fi încălţat ghetele invers.

Au fost multe scaune goale
Chiar cînd Bjorn Kuipers a fluierat începutul partidei, o privire în tribune te putea înşela. Aveai impresia că sînt pline, pentru că multe scaune sînt galbene, la fel ca şi tricourile purtate de fanii brazilieni. Numai că foarte multe erau goale! 46.000 de locuri are "Arena da Amazonia", dar sîmbătă au fost numai 39.800 de spectatori.

Insectele devorează Mondialul
Apropierea pădurii tropicale e evidentă la Manaus. În noapte, spre sfîrşitul jocului, puteai vedea clar mulţimea de insecte care zburau prin aer deasupra terenului şi a tribunelor. O droaie de ţînţari, dar şi insecte mai mari, care seamănă cu libelulele.

Înaintea partidei, în mijlocul centrului de presă aterizase un gîndac imens! Şi nu doar insectele se "distrează" cu fanii străini la Mondial. La 30 de metri de stadion, o şopîrlă fugea chiar pe marginea şoselei, lîngă bordură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
buratinos
buratinos  •  16 Iunie 2014, 13:30

Bine ca nu erau crocodil,i,anaconde, gogomarle si altele, m-ai uimit cu articolul asta...tare de tot.

mercury2204
mercury2204  •  16 Iunie 2014, 10:20

"O droaie de ţînţari, dar şi insecte mai mari, care seamănă cu libelulele." Umoru' involuntar e de nepretuit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează