INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA

Marioneta » Mario Gotze a provocat scandal şi la ”naţională” înaintea meciului cu Irlanda

Gotze riscă să fie amendat şi la
Gotze riscă să fie amendat şi la "naţională" dacă mai încurcă echipamentul

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 23:32

După ce apăruse la prezentarea la Bayern cu un tricou Nike, joi a recidivat, purtînd jambierele aceluiaşi producător american. Bavarezii şi elevii lui Low sînt sponsorizaţi de Adidas


Mario Gotze nu prea joacă la Bayern, dar rămîne protagonist prin scandalurile provocate, cu sau fără voia lui. Şefii federaţiei germane au luat foc joi, cînd l-au văzut la Dusseldorf pe mijlocaş coborînd din autocarul echipei naţionale cu jambiere negre marca Nike. Deşi elevii lui Low sînt îmbrăcaţi de Adidas!

"Sînt nişte ciorapi speciali, pe care îi port de mult timp după accidentările avute", se apără Gotze, care a încălcat una din cele 5 reguli de la "naţională". Directorul sportiv Bierhoff l-a avertizat: "Cu excepţia ghetelor şi a ce încalţă în afara terenului, jucătorii trebuie să poarte echipamentul partenerului oficial". Mario o comisese şi la prezentarea la Bayern, apărînd în tricou Nike. Uitase că nu mai e la Dortmund! A fost amendat cu 20.000 de euro.


"Nu am vrut să provoc neplăceri sau să fac reclamă unui sponsor. Promit că nu o să se mai întîmple"
Mario Gotze, internaţional german

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
c7eric
c7eric  •  12 Octombrie 2013, 13:52

De ce ati scris ca uitase ca nu mai e la Dormund? Si aia sunt cu Puma, deci el nu are ce sa confunde ca nu a jucat in ultimul timp la echipe sponsorizate de Nike. Tot ce face face intentionat

blaustein
blaustein  •  12 Octombrie 2013, 13:09
Postat de velez pe 12 Octombrie 2013, 09:43

iti dai seama ca primeste bani...

Nike nu putea sa zgandare mai tare orgoliul celor de la Adidas decat acolo, in inima lor, la Bayern si la nationala Germaniei. Si de fiecare data prin intermediul lui Gotze :) . Sa fim seriosi, putea sa-si ia pantaloni lungi daca trebuia musai sa poate acele sosete, vezi Doamne, speciale sau nu un tricou pe care scria de la gat pana la buric mare, Nike. Probabil a primit bani frumosi pe langa cei 20 000 de euro pe care stati linistit, ii plateste Nike cu cea mai mare placere si cu zambetul larg.

velez
velez  •  12 Octombrie 2013, 09:43

iti dai seama ca primeste bani...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează