INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ISLANDA - CROAŢIA, AZI, ORA 21:00

Piticii nordului îngheţat ameninţă uriaşul croat: ”Acum veţi cunoaşte Islanda”

Islandezii celebrează calificarea la baraj și vizează o prezență în premieră la un turneu final // Foto: Reuters
Islandezii celebrează calificarea la baraj și vizează o prezență în premieră la un turneu final // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:15

Selecţionerul Lagerback are doar o grijă. Să nu ningă la Reykjavik: ”Jucătorii mei sînt plecaţi de ani buni din ţară, s-au obişnuit cu terenuri ca-n palmă”.

Lars Lagerback, 65 de ani, a condus Suedia la 5 turnee finale consecutive. Iar acum e convins că poate face acelaşi lucru şi de pe banca micuţei Islande: "A sosit vremea noastră! Acum veţi cunoaşte Islanda".

Chiar dacă adversarul, Croaţia, e marele favorit, selecţionerul nordicilor îşi pune toate speranţele în mînjii săi tineri Sigthorsson (23 de ani, Ajax), Sigurdsson (24, Tottenham) şi Gunnarsson (24, Cardiff City).

Singura grijă a tehnicianului suedez: să nu ningă azi la Reykjavik! La prima vedere, zăpada ar trebui să-l avantajeze, dar nu-i deloc aşa: "Majoritatea băieţilor mei sînt plecaţi din ţară de la vîrsta junioratului şi evoluează de ani de zile pe terenuri ca-n palmă. Fulgii i-ar dezavantaja la fel de mult ca şi pe adversarii croaţi".

320.000 de locuitori are Islanda: 10.000 dintre ei vor fi diseară pe stadion, la Reykjavik

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
monere1980
monere1980  •  16 Noiembrie 2013, 05:13

cat m-as bucura sa mearga islanda la mondial. Chiar mai mult decat Romania. De fapt, chiar am vazut ultimele 20 de minute ale meciului islandezilor si au jucat darz, s-au zbatut mult. Plus ca nesimtitii de croati au facut iarasi ce fac intotdeauna: au inselat fotbalul. Cu un om in plus si net superiori tehnic n-au vrut deloc sa atace, ba pe alocuri au mai si tras de timp. De-asta nu suport echipa croatiei, ptr ca altminteri stiu fotbal. Dar nu vor sa joace nici de-al dracu! Se multumesc intotdeauna cu minim de efort, iar mie nu-mi convine sa vad asta la un turneu final. Si acelasi stil de joc il are si portugalia. Daca astea 2 ajung la mondial fotbalul o sa aiba de suferit, v-o jur!

maruska82
maruska82  •  15 Noiembrie 2013, 11:05

tare asta :))

travk
travk  •  15 Noiembrie 2013, 10:11

dinamovistii stiu ce inseamna forta Islandezilor pescari =))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează