INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CROAŢIA - BELGIA 1-2

Rio Devils » După 12 ani, belgienii s-au calificat din nou la un turneu final, după 2-1 cu Croaţia!

:rel:d:bm:LR2E9AB1FYG8T
:rel:d:bm:LR2E9AB1FYG8T

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 01:54

”Diavolii roşii” au luat aseară biletele pentru Rio de Janeiro, Lukaku rezolvînd meciul de la Zagreb pînă la pauză


În sfîrşit, Belgia merge la Mondiale! După 12 ani de pauză. Merită trupa lui Wilmots, care în 2002 era căpitan la turneul asiatic!, pentru că a dominat cap-coadă grupa A. Victoria de aseară de la Zagreb, 2-1 cu Croaţia, în faţa căreia pierduse singurele puncte în tur (1-1), i-a adus biletele pentru Brazilia.

Click aici pentru VIDEO!

Lukaku a rezolvat meciul încă din prima repriză cu o "dublă", pe mostre de contraatac formidabile. "Nu sînt un erou, datorez totul echipei şi dedic mamei mele această calificare", a zis atacantul lui Everton.

Mandzukici putea reduce diferenţa înaintea pauzei, dar "Diavolii roşii" au controlat jocul şi nu au avut mari emoţii. Rezerva Kranjcar a marcat abia pe final (83). Prea tîrziu pentru croaţi să mai spere la un egal şi acum şi acum trebuie să treacă prin baraj ca să ajungă în Brazilia. Noroc că i-a ajutat Bulgaria, nemaiavînd emoţii să cadă pe 9 în topul general al locurilor 2.


62 era locul în clasamentul FIFA-Coca Cola ocupat de Belgia acum 3 ani, între Iran şi Uganda. Acum e pe locul 6

1 gol
au primit "Diavolii roşii" în cele 5 meciuri din deplasare în aceste preliminarii, cel marcat aseară de Kranjcar


Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
c7eric
c7eric  •  12 Octombrie 2013, 19:24
Postat de cri5ti pe 12 Octombrie 2013, 17:20

belgienii in momentul de fata sunt o forta mondiala...sunt pe locul 6 in clasamentul FIFA...si au un lot valoric mai scump ca nationalele olandei si angliei de exemplu....asa ca nu ar fi mirare sa joace cel putin sferturi semifinale la mondialul brazilian

Plus fiind majoritatea foarte tineri au posibilitatea sa-si mai drea drumul la joc sezonul asta

cri5ti
cri5ti  •  12 Octombrie 2013, 17:20

belgienii in momentul de fata sunt o forta mondiala...sunt pe locul 6 in clasamentul FIFA...si au un lot valoric mai scump ca nationalele olandei si angliei de exemplu....asa ca nu ar fi mirare sa joace cel putin sferturi semifinale la mondialul brazilian

c7eric
c7eric  •  12 Octombrie 2013, 14:07
Postat de valiii pe 12 Octombrie 2013, 11:22

corect,au un lot exceptional si mai mult decat atat,cu mici exceptii,sunt toti tineri dar in acelasi timp cu experienta la cluburi mari ,o sa faca o figura frumoasa la mondial

Echipele europene cu sansa la finala sunt in ordinea asta: Spania, Germania, Belgia, Olanda(grupa extrem de slaba si nu stim daca v-a juca la fel si cu echipele de top) si Italia. Depinde de culoar, dar sunt sanse la o finala europeana. Din restul lumii doar Brazilia are echipa de finala, pe Argentina o vad dezechilibrata depinzand numai de jucatorii de atac.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează