INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUA - GERMANIA (AZI, 19:00, TVR 1)

Thomas Muller respinge acuzaţiile de aranjament cu SUA: "Nici un egal, vrem să învingem!"

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 20:46

Atacantul Thomas Muller, 24 de ani, a mărturisit că nemţii nu îşi fac calcule înaintea meciului contra americanilor şi că vor aborda meciul la victorie
"Cu SUA nu facem calcule. Egal? Ce egal?! Vrem să batem! N-o să ne dăm din calea adversarilor. Vrem primul loc, mereu oferă o poziţie bună în tabloul general. Nu ne gîndim neapărat să evităm pe cineva pînă în finală. Într-un asemenea turneu, trebuie să adoptăm o strategie înainte de fiecare meci. Multe se pot întîmpla şi putem avea parte de combinaţii neaşteptate. Noi trebuie să cîştigăm, asta e tot!", a declarat jucătorul lui Bayern. Care a completat: "Am cîştigat acum 4 ani «Gheata de Aur», acum vreau titlul mondial, nu mă mai interesează să fiu golgeter".

Secţiune specială pentru Campionatul Mondial! Intră pentru a urmări liveTEXT partidele avînd parte de o grafiă deosebită! Poţi vedea cele mai interesante statistici şi infografii


GRUPA G. PORTUGALIA - GHANA (azi, 19:00, TVR 2)
Aşteaptă "respect şi demnitate"
Un egal prietenesc între Germania şi SUA, cea din urmă antrenată de fostul internaţional german Jurgen Klinsmann, i-ar trimite pe portughezi acasă. "Sîntem setaţi pe întîlnirea noastră cu Ghana. Vrem să credem că în cealaltă partidă echipele vor face tot posibilul să cîştige grupa. Trebuie să existe respect şi demnitate în faţa fotbalului. Nu cred că vor aranja un egal", a spus vicepreşedintele federaţiei portugheze, Humberto Coelho.

GRUPA H. COREEA DE SUD - BELGIA (azi, 23:00, TVR 1)
Calificarea imigranţilor
Belgia e deja în "optimi" şi are nevoie de un singur punct pentru a se menţine pe primul loc al grupei. Cu un lot format în proporţie de aproape 50% din fii de imigranţi! 11 din cei 24 de fotbalişti au părinţi din alte ţări. De pe trei continente! Şapte sînt din Africa - Kompany, Lukaku, Vanden Borre (RD Congo), Dembele (Mali), Origi (Kenya), Chadli şi Fellaini (Maroc), Januzaj e albanez kosovar, Mirallas are origini spaniole, Van Buyten are mamă nemţoaică, iar tatăl lui Witsel e din Martinica!

GRUPA H. ALGERIA - RUSIA (azi, 23:00, TVR 2)
"Nu ne apărăm contra ruşilor!"
Algeria are nevoie de un punct în confruntarea cu Rusia pentru a se califica în "optimi", însă africanii nu vor încerca să conserve rezultatul. "Sîntem conştienţi că ne trebuie o remiză, dar nu înseamnă că ne mulţumim cu atît! Nu ne vom apăra în faţa Rusiei! Trebuie să demonstrăm că generaţia noastră are forţa necesară unei calificări", a anunţat jucătorul Valenciei, Sofiane Feghouli, una dintre principalele arme ale Algeriei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:47
Postat de stiintza4ever pe 26 Iunie 2014, 15:56

GER - USA X KOR - BEL 2 ALG - RUS 1

daca jucai ce era normal, aveai bilet castigator. ti-a iesit totul, numai primul pariu nu..)) deci, germania si-a respectat blazonul.

stiintza4ever
stiintza4ever  •  26 Iunie 2014, 15:56

GER - USA X KOR - BEL 2 ALG - RUS 1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează