INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BELGIA - SUA, AZI, ORA 23:00, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trei ore libere! » Mobilizarea serioasă în SUA pentru partida cu Belgia

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 20:54

"Soccerul" a atins cote incredibile în Statele Unite: toată ţara va fi paralizată pentru meciul cu Belgia
"Situaţia e peste World Cup '94", spun oficialii Federaţiei Americane de Fotbal. Diseară, timp de trei ceasuri, toată ţara va fi conectată la "optimile" cu Belgia. S-au amenajat ecrane uriaşe în majoritatea metropolelor, iar oameni familiarizaţi cu fotbalul american, baseballul ori hocheiul îşi însuşesc noţiuni introductive legate de soccer. Englezii de la The Telegraph au fost printre cei care i-au înţepat pe yankei, realizînd un "ghid pentru începători".

Pariu Obama - Di Rupo
Dacă susţinerea fotbaliştilor a început încă de la şeful Casei Albe, Barack Obama, şi conducătorii belgieni sînt extrem de interesaţi de o eventuală calificare în "sferturi". Prima după 28 de ani! Iar premierul europenilor, Elio Di Rupo, l-a provocat pe Obama la un pariu: "Dacă vă calificaţi mai departe, vă dau o bere belgiană de cea mai bună calitate", a glumit prim-ministrul.

Emoţii cu Vermaelen şi Kompany
Dacă Jozy Altidore ar putea reintra în meciul cu Belgia, atacantul accidentîndu-se în grupe, împotriva Ghanei, ambele echipe au jucători de baze incerţi. Jermaine Jones are o accidentare mai uşoară, la nivelul piramidei nazale, europenii Kompany şi Vermaelen s-au lovit în grupe şi ar putea lipsi diseară.

ECHIPE PROBABILE
Belgia: Courtois - Alderweireld, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen - Witsel, Fellaini, De Bruyne - Mertens, Mirallas, Hazard
Antrenor: Marc Wilmots
SUA: Howard - F. Johnson, Gonzalez, Besler, Beasley - Beckerman, J. Jones - Zusi, Bradley, Bedoya - Dempsey
Antrenor: Jurgen Klinsmann
Stadion: Fonte Nova (Salvador)
Arbitru: Djamel Haimoudi (Algeria)

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
manty_one
manty_one  •  01 Iulie 2014, 10:49

Parerea mea e ca USA au prima sansa,echipa e mai legata si mai experimentata,Belgia mai are nevoie de timp,la urmat camp European ori la Mondiale vor avea un cuvant greu de spus...interesant meciul oricum..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close