INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  AMICALE

Tunete, fulgere, grindină! » Furtuni la Bruxelles şi Miami: meciurile Belgiei şi Angliei întrerupte

Pe +1   FOTO
Pe "Roi Baudoin", din Bruxelles, a venit iarna în iunie. În medalion, un "proiectil" de gheață

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 22:18

La Bruxelles, ”bilele” de gheaţă căzute din înaltul cerului au fost de mărimea unor mingi de golf. Iar peste Florida s-a abătut potopul.

Natura dezlănţuită le-a stricat reprezentativelor Belgiei şi Angliei ultimele repetiţii înaintea plecării spre Brazilia. Amicalul "dracilor roşii" cu Tunisia (1-0) a trebuit să fie întrerupt 30 de minute în prima repriză din cauza unei furtuni cu grindină.

La primele tunete şi fulgere, jucătorii au dispărut imediat în vestiar. După care asupra terenului de joc s-a abătut un adevărat bombardament. "Proiectile" de gheaţă de mărimea unor mingi de golf!

Şi Anglia a avut parte de-o ploaie torenţială la Miami, în timpul testului cu Honduras (0-0). În minutul 23, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru a face loc unui altfel de show: din cerul plumburiu s-a dezlănţuit potopul. Abia după 45 de minute, o repriză!, s-a jucat din nou fotbal.

Lovit cu-o cutie de bere!
Englezul Sturridge a fost ţintă vie atît pentru adversari, cît şi pentru spectatori. La un moment dat, în timp ce se afla la pămînt, hondurianul Emilio Izaguirre a tras cu mingea în el. Iar în prelungirile întîlnirii, jucătorul lui Liverpool a fost lovit de o cutie cu bere aruncată din tribună. (foto 2)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează