INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA

VIDEO Cum a trăit James Rodriguez finala Campionatului Mondial » 120 de minute de tensiune pentru titlul de golgheter

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 13:18

James Rodriguez a părăsit Campionatul Mondial în sferturile de finală, însă nu a fost depăşit la numărul de goluri înscrise nici de Muller şi nici de Messi, după ce niciunul dintre ei nu a marcat în finală. 

Columbianul a strîns 6 goluri şi avea două pase decisive. Muller avea 5 reuşite, dar 3 pase decisive, ceea ce însemna că un gol al neamţului i-ar fi adus acestuia şi titlul de golgheter al competiţiei pentru a doua oară consecutiv.

Partida dintre Germania şi Argentina a fost trăită la intensitate maximă de vedeta Columbiei, care s-a bucurat pentru titlul de golgheter, însă are un regret pentru faptul că nu a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului, titlu adjudecat de Messi, lucru care a stîrnit o polemică.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
blaustein
blaustein  •  14 Iulie 2014, 14:37

I-au dat lui Messi trofeul, care nu doar ca nu l-a meritat, nici nu l-a vrut. Se vedea uimirea pe el "Ce plm mi-ati mai dat dreaq si porcaria asta de trofeu...?! " mai bine il dadeau cuiva care il ravnea: Robben, Muller, Kroos, James, Neymar daca nu se accidenta. Nu spun ca Messi nu a fost bun, a fost cel mai bun om al argentinienilor poate, dar au fost altii si mai buni ca el.

bamse1901
bamse1901  •  14 Iulie 2014, 13:51

il merita, dar e tanar are sanse la celelate editii

flaviulucianr
flaviulucianr  •  14 Iulie 2014, 13:43

James,dupa parerea mea a fost cel mai bun jucator al Campionatului Mondial.El a fost singurul jucator care a jucat cel mai bine in fiecare partida sustinuta de Columbia,a avut realizari notabile in fiecare partida.Pe langa faptul ca a legat jocul Columbiei la mijlocul terenului,oferind pase de geniu,a avut driblinguri spectaculoase,a dat pase de gol (inclusiv ca cea care nu i-a fost trecut in cont ca pasa de gol-pentru ca bineinteles nu avea cum-in sfertul de finala cu Brazilia,la Bacca, care a fos faultat de Julio Cesar).A fost si eficient si speatculos in toate meciurile Columbiei.Parerea mea e ca el a fost jucatorul de geniu al acestui mondial si singurul numar 10 clasic,conducator de joc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează