INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ISLANDA - CROAŢIA 0-0

VIDEO Dau în arbitru » 40 de minute în zece cu Croaţia, 0-0. Islandezii contestă eliminarea lui Skulason

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 22:18

Selecţionerul Lars Lagerback a apreciat că Undiano Mallenco n-a prins o zi bună: ”Mi s-a părut adesea nesigur în decizii”


Pentru micuţa Islandă, un 0-0 cu Croaţia în prima manşă a barajului de calificare la CM 2014 este deja o performanţă notabilă. Mai ales că a trebuit să reziste aproape o întreagă repriză în zece, după eliminarea fundaşului Olafur Skulason în minutul 50.

Click aici pentru VIDEO!

Însă "roşul" arătat pentru un fault în situaţie de ultim apărător, asupra lui Perisici, l-a pus pe jar pe selecţionerul Lars Lagerback: "Cineva din stafful nostru a văzut reluările fazei la televizor şi mi-a spus că decizia arbitrului Undiano Mallenco e foarte, foarte discutabilă".

Lagerback nu-i reproşează doar atît "centralului" spaniol. E nemulţumit de maniera de arbitraj: "Mallenco n-a prins o zi bună. Mi s-a părut destul de nesigur în luarea multor decizii".


"Să te aperi aproape 45 de minute cu un om mai puţin pe teren... Nu pot descrie în cuvinte eroismul jucătorilor mei"
Lars Lagerback, selecţioner Islanda

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
goghe
goghe  •  17 Noiembrie 2013, 17:27

Arbitrul i-a tocat marunt pe islandezi, nu a fost numai faza cu eliminarea. In prima repriza, Modric l-a calcat pe glezna de la spate pe unul din atacantii lor si arbitrul nici macar nu a dat fault. Ala n-a mai putut sa continue si a fost schimbat. Ca sa nu mai vorbesc de toate situatiile 50/50 care au fost judecate pentru croati. De aia le-a si dat un om afara sa echilibreze meciul. Croatia a jucat extrem de prost, fara nici o idee, dar probabil ca "trebuie" sa se califice ca sa ajunga la mondiale vedetele lor .... Arbitrajul de la Grecia-Romania a fost parfum pe linga asta.

utaaradan
utaaradan  •  17 Noiembrie 2013, 10:02

Islanda s-ar putea sa produca surpriza, si sa se calfice. o sa merg pe mana ei la pariuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează