INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ALGERIA

VIDEO + FOTO Germania - Algeria 2-1 » Schurrle şi Ozil au adus calificarea nemţilor în "sferturi" după prelungiri

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 01:32

Germania a avut un meci mult mai greu decît se aştepta în faţa Algeriei. Deşi a controlat mereu jocul, nemţii s-au calificat cu mari emoţii în sferturile de finală, scor 2-1, după prelungiri. 

VEZI AICI VIDEO GOLURILE PARTIDEI!

Fără gol s-au încheiat primele 90 de minute dintre Germania şi Algeria. Intrat în minutul 46, Schurrlea înscris primul gol al nemţilor cu o execuţie spectaculoasă din 6 metri în minutul 92.

Cu cîteva momente înainte de final, cînd algerienii au început să rişte tot mai mult, Ozil a marcat şi el din faţa porţii cu un şut puternic sub bară.

În ultimul minut algerienii au marcat şi ei prin Djabou, care intrase pe teren în minutul 100, însă a fost prea tîrziu pentru a mai putea schimba ceva.

VEZI AICI LIVETEXT!

În sferturile de finală Germania va întîlni Franţa, echipă care s-a calificat şi ea destul de greu în faţa Nigeriei.

Echipele de start:

Germania: Neuer - Boateng, Mertesacker, Mustafi, Howedes - Lahm, Schweinsteiger - Kroos, Ozil, Goetze - Mueller

Algeria: Mbolhi, Ghoulam, Belkalem, Halliche, Lacen, Feghouli, Slimani, Soudani, Taider, Mandi, Mostefa

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (604)
djeurofighter
djeurofighter  •  01 Iulie 2014, 08:09
Postat de plischi pe 01 Iulie 2014, 07:37

lasand la o parte faptul ca a fost vorba de un blat ordinar, casele de pariuri stiind ca fraierii au in fata cel mai sigur unu solist dintre toate optimile si vor paria in consecinta, asa ca au pus la cale un unu solist dar dupa prelungiri si eventualele lovituri pentru deparazitare (luati-o ca o gluma!), in realitate am vazut la acest turneu cea mai slaba echipa germana din ultimii douazeci de ani. dupa ce loew l-a zapacit pe lahm bagandu-l la mijloc si lasand echipa fara aparatori laterali de doamne-ajuta, l-a aiurit apoi si pe ozil (n-am o cu doua puncte!), jucand practic si fara varf adevarat. au mai avut si ghinion cu imbolnavirea lui hymmels, da' oricum tot blat a fost...

Daca vrei "o" cu doua puncte tine apasat pe ALT si tasteaza combinatia de cifre 1-4-8.

blueshoe
blueshoe  •  01 Iulie 2014, 07:48
Postat de qwerty007 pe 01 Iulie 2014, 04:00

Vezi ca astea's bune amandoua,nici eu nu ma prea uit la seriale,dar astea 2 sunt mortale.Nu sunt 'friends' s-au alte gunoaie de seriale,nici macar nu le stiu numele.Sunt beton amandoua !

qwerty007 tu sigur ai 20 de ani ori mai putin. Dar cu siguranta nu ai minte cand afirmi ca Friends e un serial gunoi. In cel mai rau caz zici ca nu-ti place, ceea ce m-ar face sa gandesc ca esti retardat, dar sa zici ca e gunoi.... Ai grija la cuvinte copile, serialul de care vorbesti este un serial premiat si cu cea mai mare audienta in ceea ce priveste seriale de genul acesta.

plischi
plischi  •  01 Iulie 2014, 07:41
Postat de bandoleros pe 01 Iulie 2014, 04:32

Ce vreţi de la noi? Vreţi să jucăm frumos şi să fim eliminaţi?! Nu înţeleg care este scopul vostru”, a răspuns foarte nervos Mertesacker cînd a fost întrebat la conferinţa de presă despre jocul slab prestat de Germania.

...de parca ar fi imposibil sa joci si bine si sa si castigi. eu raman la parerea ca asa s-a stabilit la BWIN si celelalte mafii de pariuri.

Vezi toate comentariile (604)
Comentează