INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PORTUGALIA - SUEDIA 1-0

VIDEO Presa scandinavă îl face praf pe Ronaldo, susţinînd că trebuia eliminat: ”Murdar, insolent, plîngăcios”

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 22:10

Aftonbladet şi Expressen l-au acuzat dur pe căpitanul portughez pentru faultul cinic asupra lui Isaksson şi scriu că merita al doilea ”galben” înainte să reuşească golul decisiv de vineri


Suedia lui Ibrahimovici a pierdut prima manşă a barajului de Mondial cu Portugalia (0-1) şi îl atacă pe Ronaldo pentru trucurile făcute la Lisabona. Presa scandinavă susţine că arbitrul Rizzoli trebuia să-l elimine pe căpitanul lusitan, care n-ar mai fi marcat astfel în minutul 82 golul decisiv de vineri.

Click aici pentru VIDEO!

"A jucat murdar. Comportamentul lui a fost scandalos, însă aşa ajunge în Brazilia", s-a revoltat ieri Expressen. Ziarul Aftonbladet a completat: "Insolent şi plîngăcios, Cristiano a fost eroul meciului". Şi mijlocaşul Sebastian Larsson a insinuat după meci că Ronaldo chiar merita să vadă cartonaşul roşu.

Ce acuză de fapt suedezii? CR7 luase "galben" în minutul 76 pentru un fault cinic asupra portarului Isaksson, care prinsese mingea. Două minute mai tîrziu, l-a şters cu capul pe Lustig, ce a simulat o lovitură la faţă, pentru a scoate un avertisment. Iar Cristiano l-a certat şi s-a maimuţărit ca un clovn.


63 de goluri a marcat Ronaldo în 2013, 7 pentru "naţionala" Portugaliei şi 56 la Real. Cristiano şi-a egalat recordul de anul trecut


"M-am înfuriat pe Ronaldo şi am strigat la el. M-a lovit uşor cu capul şi m-a atins la sprînceană, dar nu s-a întîmplat nimic mai mult"
Mikael Lustig, fundaş Suedia

Fără Isaksson marţi?
Lovitura încasată din partea lui Ronaldo l-ar putea scoate din cărţi pe Isaksson pentru returul de la Stockholm. Wiland ori Nordfeldt ar intra în acest caz în locul portarului titular. Comentatorul suedez al meciului a spus că Isaksson acuza dureri mari, trebuia schimbat şi poate Ronaldo nu mai marca.

Ibra scuzat de selecţioner
Ziarele suedeze îl acuză pe Ibrahimovici că nu e decisiv şi în jocurile capitale contra echipelor mari. Supărat că n-a făcut nimic, Zlatan i-a ignorat pe jurnalişti în zona mixtă, fiind scuzat de selecţioner. "E doar vina mea", a zis Hamren. "Portugalia e favorită, dar avem speranţe", a vorbit mai tîrziu Ibra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Noiembrie 2013, 18:47

suedezii sunt singura echipa care au marcat Germaniei 7 goluri!!!! in preliminarii 4-4 si 3-5...adevarat ca au primit 9 dar eu cred ca daca Ibra e in forma maxima portughezii stau acasa..de fapt daca era 2-0 pt suedezi la pauza nu se mira nimeni..asa ca se joaca..

monere1980
monere1980  •  17 Noiembrie 2013, 17:15

nothing new under the Sun....

drimmero
drimmero  •  17 Noiembrie 2013, 13:29

respect Ronaldo!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează