INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  FRANŢA - SPANIA 0-1

VIDEO Valdes, imperial în faţa francezilor! » Victor s-a specializat în a face meciuri mari la Paris

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 12:36

Capitala Franţei e cu siguranţă unul dintre oraşele preferate ale lui Victor Valdes.

Portarului de 31 de ani îi prieşte Parisul: în 2004 a cîştigat acolo prima sa Ligă a Campionilor cu Barcelona, în faţa lui Arsenal, iar aseară, titular în naţionala Spaniei, goalkeeperul a fost de netrecut în faţa fotbaliştilor lui Didier Deschamps, în victoria cu 1-0 a "Furiei Roşii".

Fotbalistul Barcelonei a avut o prestaţie decisivă în meciul care le-a redat spaniolilor şefia grupei: nici Ribery, nici Matuidi, nici Koscielny sau Evra nu l-au putut învinge pe Valdes.

Aflat mereu în umbra lui Iker Casillas la prima reprezentativă, Valdes a profitat la maximum de accidentarea titularului şi a arătat că Iker are concurenţă reală pentru postul de titular al buturilor echipei lui Vicente del Bosque. Încă un motiv pentru ca cei din conducerea echipei sale de club să încerce încă o dată să-l convingă să continue alături de Messi şi compania.

Valdes e decis să plece la finalul contractului de la Barcelona, în vara lui 2014, spre alte zări, să caute noi provocări, dar conducerea "blau-grana" speră ca Tito Vilanova, abia revenit de la New York, să îl convingă pe portar să rămînă pe Camp Nou. "Victor are uşa deschisă dacă se răzgîndeşte şi decide să reînnoim contractul care expiră în 2014. Sper ca Tito să îl convingă că este foarte iubit la acest club, am încredere că îl vom convinge să rămînă alături de noi", a declarat preşedintele formaţiei catalane, Sandro Rosell.

"Punctul lui forte sînt duelurile unu la unu", Arsene Wenger, antrenor Arsenal

Rezumatul partidei Franţa-Spania 0-1

Pe 10 aprilie, Valdes revine la Paris cu echipa de club, pentru duelul din sferturile Ligii Campionilor, cu PSG.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 Martie 2013, 01:47

A facut un meci mare cu Franta (eu am vazut intreg meciul, am preferat sa vad fotbal adevarat decat turca Romaniei), dar asta nu compenseaza zecile de gafe pe care le-a facut la Barcelona. Mai bine sa-si vada de drum, iar Barcelona sa aduca un portar constant.

chemical_existence
chemical_existence  •  27 Martie 2013, 21:09

Stati cam prost cu datele. In primul rand UCL l-a castigat in 2006 nu 2004 si in al doilea turul se va juca pe 2 aprilie si nu pe 10, cand se va juca pe camp nou.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează