INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  FRANŢA - GERMANIA 0-1

VIDEO VaraNo » Ladislau Boloni a spus despre Varane că e la fel de talentat ca Ronaldo, dar stoperul Franţei a greşit grav la golul Germaniei

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 00:55

"Am antrenat mulţi jucători spectaculoşi cînd aveau 17 ani, însă Varane e cu totul special. Dacă va avea puţin noroc, îl va depăşi pe Cristiano la performanţe", l-a descris Loţi pe fundaşul central albastru în L'Equipe. Numai că Hummels a înscris ieri chiar de lîngă Raphael
Doar o jumătate de an a stat Boloni la Lens, în 2011, nu a putut salva echipa Sang et Or de la retrogradare, însă tot a făcut ceva în nordul Franţei. L-a transformat pe Raphael Varane în titular indiscutabil la nici 18 ani, folosindu-l şi în centrul defensivei, şi ca "închizător". Şi datorită lui Loţi, adolescentul născut la Lille a fost vîndut de Lens la Real Madrid, în acea vară, pentru 10 milioane de euro.

Click aici pentru VIDEO!

"Am antrenat mulţi jucători cînd aveau 17 ani, dar Varane e cu totul special. Are clasă şi e la fel de talentat ca Ronaldo. Dacă va avea puţin noroc, îl va depăşi pe Cristiano la performanţe", a spus Boloni în L'Equipe, completînd: "O mare calitate, Raphael învaţă foarte repede. Unor fotbalişti trebuie să le tot repeţi anumite detalii. Nu şi lui. Îi zici o dată şi înţelege".

Ieri, Varane a greşit grav la golul lui Hummels. S-a poziţionat greşit la lovitura liberă a lui Kroos şi a fost depăşit în aer de stoperul german, care a înscris de lîngă el.

Francezul are totuşi o scuză. Luni seară, imediat după meciul cu Nigeria, din "optimi", fundaşul central al lui Real a stat în spital o noapte întreagă din cauza unei gastroenterite. O afecţiune ce îl împiedicase să joace în grupe, împotriva Ecuadorului.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează