INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA, AZI, ORA 23:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Voodoo Thomas Muller! » Magie neagră: un preot le-a pus gînd rău nemţilor în semifinala cu Brazilia

Muller (în alb), ținta lui Helio Sillman, a dat 4 goluri pînă acum la turneul final // Foto: Reuters +3   FOTO
Muller (în alb), ținta lui Helio Sillman, a dat 4 goluri pînă acum la turneul final // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:11

Helio Sillman l-a luat în vizor pe golgeterul Mannschaftului, a cărui păpuşă vrea s-o lege de picioare: ”Aşa nu va mai putea alerga”.

Rămaşi fără vedetele Neymar, accidentat, şi Thiago Silva, suspendat, brazilienii mizează pe magia neagră pentru a ajuta Selecao în semifinala de diseară cu Germania.

Un preot voodoo din Rio, Helio Sillman, a pregătit deja ritualul prin care îi va slei de puteri pe nemţi: "Voi alege o păpuşă reprezentînd cel mai important jucător al lor şi o voi lega de picioare, astfel încît pe teren să nu poată alerga". Vizat ar fi, potrivit tabloidului Bild, Thomas Muller.

La ora meciului, Sillman se va afla în faţa altarului său, o cutie dreptunghiulară din polistiren ce aduce cu un teren de fotbal. În fiecare dintre cele patru colţuri ale acesteia va posta cîte-o lumînare în culorile Germaniei, pe care-o va aprinde înainte de a introduce păpuşa voodoo a lui Muller: "Lumînările aprinse întăresc vraja!".

Preotul brazilian a procedat la fel şi la meciul contra Columbiei, cu James Rodriguez şi cu Juan Cuadrado. Pe James nu l-a putut opri să marcheze din penalty şi nici pe Zuniga să-l trimită în spital pe Neymar. Dar Brazilia s-a calificat!

Energie pentru Selecao
Preotul din Rio are grijă în acelaşi timp şi de jucătorii brazilieni. Sillman va folosi o amuletă, "pentru a neutraliza energiile negative", un cristal şi un soare, "prin care le transmit energie", dar şi un colier "pentru a-i proteja".

Cruyff, suporter Germania!
Fosta glorie a Olandei, Johan Cruyff, şi-a dezvăluit simpatia pentru reprezentativa Germaniei. "Este singura semifinalistă care practică un fotbal de calitate ca echipă. M-a impresionat jocul ei de pase, schimbările de poziţie şi maniera ofensivă a portarului Neuer", a subliniat Cruyff în editorialul săptămînal pe care-l publică în De Telegraaf.

Intră pe MONDIAL GSP.RO: meciuri LIVE, infografii spectaculoase, statistici real-time!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
inginerul.
inginerul.  •  08 Iulie 2014, 10:58

Si in Italia Bandoleros face acelasi lucru :))

bobinatul
bobinatul  •  08 Iulie 2014, 10:22

Oricum nu au nicio sansa diseara, Germania le da minim 2.

bamse1901
bamse1901  •  08 Iulie 2014, 10:08

tare inapoiati mai sunt daca cred in asa ceva

Vezi toate comentariile (3)
Comentează