INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - SAN MARINO 5-0

WalKOtt! » Atacantul Angliei a rămas nemişcat pe teren după o ciocnire cu portarul

Theo Walcott şi-a revenit abia după cîteva secunde.
Theo Walcott şi-a revenit abia după cîteva secunde.

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 00:07

Atacantul Albionului a rămas nemişcat după ciocnirea violentă cu portarul advers. Şi-a revenit însă rapid.

Şoc pe Wembley, la puţine minute de la startul meciului Angliei cu San Marino! La o fază în careul oaspeţilor, portarul Simoncini a ieşit să prindă un balon, dar l-a lovit violent pe Theo Walcott. Atacantul Arsenalului a căzut ca fulgerat la pămînt şi n-a mai mişcat.

Medicii au alergat la el, dar n-a mai putut continua, în ciuda îngrijirilor primite minute bune pe gazon. Publicul a răsuflat însă uşurat cînd Walcott s-a ridicat şi a ieşit pe propriile-i picioare. "O intrare oribilă!", s-a scandalizat tabloidul The Sun, care nu l-a iertat pe conducătorul întîlnirii, lituanianul Gediminas Mazeika: "Arbitrul trebuia să acorde penalty şi să-i dea cartonaş roşu lui Simoncini!".

GRUPA I: Belarus - Spania 0-4

După 29 de ani fără TV
Pentru prima oară din 1983 (de la 3-2 cu Malta în preliminariile CE '84), spaniolii nu şi-au văzut "naţionala" într-un meci oficial. Nici o televiziune iberică nu a transmis jocul de aseară, chiar dacă SportFive, deţinătoarea drepturilor, a scăzut preţul de la 3 milioane la 800.000 de euro. Însă campionii europeni şi mondiali n-au avut nici o problemă pe teren. În minutul 19, era deja 0-2 la Minsk, goluri Jordi Alba (ofsaid clar) şi Pedro. Iar Pedro a mai punctat de două ori (69, 72)

GRUPA C: Irlanda - Germania 1-6

Nemţii ar fi vrut şi mai multe!
Ce i-au făcut panzerele lui Trapattoni, selecţionerul în vîrstă de 73 de ani al irlandezilor! Nu s-au oprit pînă n-au ajuns la şase aseară, la Dublin. Şi în ce stil! Reus a marcat de două ori în opt minute în a doua jumătate a primei reprize. Iar după pauză, alb-negrii le-au mai dat trei în 6 minute: Ozil, din penalty (55), Klose (58) şi Kroos (61). Plus reuşita de final, tot a lui Kroos (83). La sfîrşit, i-au lăsat şi pe irlandezi să-şi salveze onoarea: Keogh (90).

Întrerupt de palestinieni
TINERET. Aseară, în minutul 72 al meciului Franţa - Norvegia (baraj CE U21), 6 persoane au pătruns pe teren purtînd steagul Palestinei şi cerînd boicotarea turneului final din Israel (2013). Pe o pancartă scria: "Nu jucaţi pentru apartheid". Jocul a fost reluat după 3 minute.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează