INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

Wayne Rooney şi-a cerut scuze fanilor după eliminarea Angliei de la CM 2014: "Sînt devastat"

Articol de - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 22:12

Într-o postare de pe Facebook, Wayne Rooney şi-a cerut scuze fanilor pentru faptul că naţionala Angliei a fost deja eliminată de la World Cup, după primele două meciuri ale grupei D.

"Sînt absolut devastat pentru că nu mai sîntem la Cupa Mondială. La fiecare meci am avut încredere în forţele noastre, dar nu a funcţionat", a scris jucătorul lui Manchester United.

Rooney, 28 de ani, a înscris unicul gol al echipei ţării sale joi, împotriva Uruguayului,1-2, dar a fost criticat pentru evoluţia din partida cu Italia, încheiată cu acelaşi scor.

Unul dintre cei care i-au luat apărarea lui Rooney a fost coechiperul său de la MU, olandezul Robin Van Persie: "M-am uitat la aproape tot meciul cu Italia şi la întreaga partidă cu Uruguay şi cred că e păcat. Anglia a jucat bine, dar a avut ghinion. Wayne a muncit cît a putut, putea să înscrie patru goluri, aşa că eu nu cred că e de vină. Este un jucător fabulos. Wayne este unul dintre motivele pentru care am vrut să vin la Manchester United".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tbone
tbone  •  22 Iunie 2014, 09:56

Anglia sufera de aceeasi problema ca Romania, echipe care aduc doar jucatori straini mercenari pe bani multi, ca Astra-Pietrolu-Cefura Gruia, anu trecut Petrolu a avut meciuri in care nu a avut niciun jucator roman pe teren, si dupa va mirati ca nu avem nationala?? englezii sunt la la alt nivel si macar se califica in grupe, dar se fac de rusine de multi ani din acest motiv, la City-Arsenal-United englezii lipsesc cu desavarsire din loturi....si tocmai strainii lor i-au scos de la mondiale....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează