INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Alege bine, herr Daum! Selecționerul României are o singură dilemă: pe cine va trimite vârf în teren?

Keșeru are 5 goluri marcate în cele 19 apariţii sub tricolor // FOTO Raed Krishan
Keșeru are 5 goluri marcate în cele 19 apariţii sub tricolor // FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Ultima dilemă a selecţionerului în privinţa echipei este cu cine să înceapă titular în ofensivă, dintre Keşeru şi Alibec, primul fiind mai pe placul său.

"Tricolorii" vor  ajunge astăzi la Cluj Napoca pentru confruntarea cu danezii ce ar putea fi vitală pentru Mondialul din 2018. Ceea ce Gazeta Sporturilor a anunţat de joi s-a confirmat şi ieri: Christoph Daum vrea să înceapă în formula 3-4-1-2 cu nordicii, este sistemul pe care l-a repetat de mai multe ori în ultimele zile la antrenamente.

O singură mare dilemă mai are neamţul. Cu cine să înceapă titular în atac, lângă Alex Chipciu: cu Claudiu Keşeru sau cu Denis Alibec. Atacantul lui Ludogoreţ este favorit, conform semnalelor din interiorul echipei naţionale. Motivele?

  • Keşeru a mai evoluat în tandem cu Chipciu, la Steaua, şi este familiarizat cu extrema celor de la Anderlecht.
  • Claudiu este mult mai muncitor şi mai altruist decât Denis, mult mai dispus la efort pe gazon.
  • Ardeleanul este mai prolific în ultima vreme. A marcat de 7 ori în 6 partide în 2017 la echipa de club. Alibec are 4 goluri în 8 meciuri la Steaua în acest an.

Plouă şi -1 grad Celsius

La Cluj este cald, doar că mâine, în ziua meciului, se anunţă frig şi ploaie. Conform previziunilor de pe siteurile de specialitate, maxima zilei va fi de 9 grade Celsius, cu 60 la sută şanse de ploaie, în timp ce la ora partidei se anunţă -1 grad Celsius şi 41 la sută şanse de ploaie.

89de minute este ritmicitatea cu care Keşeru a înscris în actuala ediţie în cele 35 de meciuri jucate. A marcat 23 de goluri şi a oferit 4 assist-uri

219minute este ritmicitatea cu care Alibec a marcat în actuala ediţie în cele 29 de meciuri jucate. A marcat de 11 ori şi mai are 5 pase de gol

Sondaj GSP.RO: Cine ar trebui să fie titular?

  • Keşeru: 30%
  • Alibec: 28%
  • Ambii: 42%

*Total voturi pe GSP.RO: 26.000

romania danemarca caseta

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  25 Martie 2017, 10:09

Daca intra Alibec , marcheaza , darsi Cheseru...deci amandoi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează