INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Dacă nu e Jørgensen, joacă aripa lui Brentford » Hareide face azi ultima mutare în primul 11 al Danemarcei

Lasse Vibe (în roșu) a fost căpitanul Danemarcei U23 la Jocurile Olimpice de la Rio
Lasse Vibe (în roșu) a fost căpitanul Danemarcei U23 la Jocurile Olimpice de la Rio

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Hareide decide azi cine va fi titular la Cluj: în cazul în care golgeterul din Eredivisie nu scapă de durerile la aductori, el va fi înlocuit în primul ”11” de Lasse Vibe, un atacant de 30 de ani.

Selecționerul danezilor încă speră să-l aibă în echipă pe Nicolai Jørgensen. Dacă a dispărut Dolberg din lot, măcar golgeterul lui Feyenoord să fie la Cluj.

"E într-o formă excelentă și e foarte important pentru noi. Această accidentare a apărut pe fondul suprasolicitării. Totuși, cel mai important este să se simtă bine, să scape de durerile la aductori", a declarat Åge Hareide, anunțând: "Mă decid sâmbătă, cu o zi înaintea meciului. E suficient timp".

9 goluri în 14 partide

În cazul în care Jørgensen nu va putea juca duminică, el are înlocuitor într-un sistem 4-3-3. Nu Ingvartsen, ultimul adus în grupul alb-roșu după plecarea lui Dolberg.

Potrivit jurnaliștilor danezi care s-au aflat și în minicantonamentul de la München alături de echipă, titular va fi cel mai probabil Lasse Vibe. Aripa stângă, 30 de ani, de la Brentford FC, locul 14 în Championship, a doua ligă engleză. Care a marcat 9 goluri în 14 partide disputate în 2017.

"El e prea bun, iar eu sunt prea bătrân"

Zilele trecute, vorbind într-un ziar britanic local despre Eriksen, "creierul" lui Tottenham și colegul său de "națională", Vibe a spus: "Eu nu voi putea atinge niciodată nivelul de joc al lui Christian. El e mult prea bun, iar eu sunt mult prea bătrân".

10meciuri a jucat Lasse Vibe la "naționala" daneză, pentru care a marcat un singur gol

1.300.000 €a plătit Brentford pentru Vibe în iulie 2015, când l-a transferat de la IFK Göteborg

25de goluri a marcat Vibe în 69 de partide la Brentford într-un sezon și jumătate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  25 Martie 2017, 16:13

ma, dar viktor fischer unde este? ca era mare vedeta la ajax

danirovl
danirovl  •  25 Martie 2017, 10:30

Romania bate la 2 goluri diferenta,daca jucam ofensiv....fara frica!!!ca pana la urma luam bataie la fotbal..si daca nu ne calificam,nu e prima data!...dar macar sa jucam fotbal ca o echipa mare, adica FARA FRICA !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează