INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - FRANȚA 0-2

Discurs emoționant al celui mai apreciat selecționer de la Mondial: "Uruguay e o țară care trăiește pentru fotbal. Visați în continuare, nu s-a terminat nimic!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 20:11

Oscar Tabarez, selecționerul Uruguayului, a comentat eliminarea de la CM, 0-2 cu Franța în sferturi, și a vorbit despre pasiunea sud-americanilor pentru fotbal în termeni emoționanți.

  • În semifinale, Franța va juca împotriva învingătoarei dintre Brazilia și Belgia pe 10 iulie, de la ora 21:00

"Trebuia să jucăm mai bine. Asta ne-a lipsit, asta îi lipsește oricărei echipe care pierde. Cred că am jucat la început destul de bine, însă am primit acel gol și de acolo s-a rupt totul. Nu am putut găsi soluții nici prin schimbările făcute, s-a făcut risipă de efort, s-a dat totul, dar nu am reușit mai mult. Franța a controlat situația foarte bine, a fost mult mai bună. Chiar dacă am învins campioana europeană, Portugalia, asta nu înseamnă că suntem mai buni decât toate echipele europene și asta s-a văzut azi.

Azi mi s-a terminat contractul, dar nu vreau să discut prea mult pe tema asta, pentru că nu depinde de mine. Nu antrenorii decid dacă vin sau pleacă. Așa s-a întâmplat și după Mondialul din Brazilia.

Lumea are visuri multe legate de națională. E o țară care trăiește pentru fotbal. Sper să aibă noi visuri, pentru că nu s-a terminat nimic. Visați în continuare! La patru ani mai vine un Mondial. Nici o activitate umană pe timp de pace nu aduce împreună atâția oameni ca un Mondial. Trebuie să ne uităm la cei de acasă și să vedem cine suntem și de ce participăm. Pentru mine e o mândrie să antrenez această națională. Am câștigat patru meciuri și i-am făcut fericiți, azi rivala a fost mai puternică. Trebuie să recunoaștem și să o felicităm", a spus Tabarez.

URUGUAY - FRANȚA 0-2 (Varane 40, Griezmann 61)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
max9
max9  •  07 Iulie 2018, 07:53

respect!

spinoza
spinoza  •  07 Iulie 2018, 00:01

Respect Tabarez!

puigdemont.
puigdemont.  •  06 Iulie 2018, 20:36

Franța nu joacă nimic! Se bazează doar pe mingi lungi aruncate pe Giroud sau pe cursele copilului bătrân Mbappe..! Pogba practic nu există de când a început campionatul..! Unde este posesia?? Unde sunt combinațiile de joc ?? Evident, numai la adversari; la Franța, nu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează