INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Farsa Mondialului » Inclusiv englezii au "mușcat" anunțul nemților :)

Erdogan în poza oficială, reală, cu Ozil și cu Gundogan
Erdogan în poza oficială, reală, cu Ozil și cu Gundogan

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 22:06

Farsa Mondialului: nemții au anunțat că Erdogan le-a trimis pachet tricourile cu autograf lui Ozil și Gundogan și le-a cerut internaționalilor germani să nu-l mai numească ”Președintele meu”.

Nemților le-a rămas umorul. Site-ul der-postillon.com a furnizat o informație-șoc, iar media din Europa, printre care și cei de la The Sun, "au mușcat" momeala, publicând știrea, după care au retras-o. Germanii informau pe un ton protocolar că în urma eșecului istoric al Die Mannschaft la Mondial, președintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a returnat tricourile cu autograf lui Mesut Ozil și Ilkay Gundogan.

Era citat și un purtător de cuvânt al guvernului turc, fără a i se oferi numele. "Domnul Ozil și domnul Gundogan nu au arătat în Rusia ceea ce Erdogan aștepta de la ei și nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ei!" era declarația care a pus media pe jar.

Umorul german a continuat: "Pe viitor, ambii jucători ar trebui să se abțină de la a-l numi pe Erdogan «președintele meu»". Și-o atingere la obrazul celor doi internaționali, care au fost denigrați în Germania: "Erdogan însuși încearcă în prezent să contacteze pe cei cu rădăcini turcești rămași la turneul final.
Internaționalul suedez Jimmy Durmaz a refuzat, din fericire, cererea de întâlnire". Durmaz, și el cu origini turcești, a fost masacrat în mediul online după eroarea din meciul cu Germania, dar suedezii au inițiat proteste, inclusiv în Parlament, pentru a-l susține pe Jimmy. 

"Dacă federaţia germană pune preţ pe anumite valori şi principii, aşa cum susţine tot timpul, atunci ar fi trebuit să-i dea afară pe cei doi dinaintea startului Mondialului!"Stefan Effenberg, fost internațional german

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mateiserban
mateiserban  •  30 Iunie 2018, 10:56

E dreptul lor sa faca poze cu cine vor. E un Presedinte al unui stat reconscut de ONU. Sincer, nu e mare diferenta intre Erdogan, Bush sau Merkel, toti sunt patati cu sange

andrei.33
andrei.33  •  30 Iunie 2018, 09:39

Masacrat in mediul online=drama de facebook cu o gloata de prosti. D-astea sunt cate doua zilnic.

adi84.
adi84.  •  30 Iunie 2018, 09:28
Postat de adi84. pe 30 Iunie 2018, 09:24

Omule, revin. Ce treaba are Iohannis? Tu o dai cu Basescu in continuare, care Basescu este la fel de nociv ca Dragnea, Iliescu etc. Dar te intreb, ce a distrus Iohannis? In 2016 a pus cel mai competent guvern la Victoria. Guvern care incepuse un program de stopare a taierii padurilor, care a eliminat birocratia, care implementase un proiect de transparenta totala a cheltuielilor banului public, guvern care echilibrase econiomia si de pe urma caruia psd a dat in nestire pensii si salarii marite celor de la stat. PSD de cand a castigat alegerile se lupta doar ca sa puna mana pe justitie si nu ca aceasta i-ar impiedica sa construisca ceva bun in tara ci pentru a-si salva membri. :)

Mi se pare formidabil cum postacii latrinei se tot tin de pantalonii betivului. Si este clar ca se vrea acapararea puterii totale doar pentru razbunare, deoarece, stim cu totii, comunistii sunt razbunatori, mai ales comnistii cu iq de broasca, cum sunt cei care conduc tara acum. Pacat de tineri si de tara asta frumoasa. Niste interlopi de judet au reusit sa castige alegerile, cu ajutorul unor televiziuni unde batjocura si minciuna sunt legi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează