INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

FOTO Petardele dinaintea furtunii » Clujul a intrat în atmosfera meciului cu Danemarca

Organizatorii muncesc de zor ca +6   FOTO
Organizatorii muncesc de zor ca "Arena" să arate impecabil mâine seară // FOTO Raed Krishan (Cluj)

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Clujul a intrat în atmosfera de meci prin încercările ultraşilor de a-şi marca teritoriul.

Cluj Arena a devenit o fortăreaţă. Sau cel puţin asta doresc stewarzii şi reprezentanţii FRF ajunşi deja în oraşul din Ardeal.

Un jandarm postat în faţa intrării la sala de fitness a stadionului ne-a dezvăluit aseară unul dintre motive: "A încercat un puşti să bage câteva pungi de petarde în stadion şi s-a ajuns la nivel ridicat de alertă. Român, ce să fie?!".

Viaţa pulsează în jurul arenei, doar că nu ai nevoie să intri să inspectezi. Sunt stewarzi de jur-împrejurul stadionului, nu ai voie nici măcar să staţionezi pentru un selfie cu arena, iar măsurile de securitatea se vor păstra şi pentru ziua de astăzi.

Printre gratii, singura posibilitatea de a dribla vigilenţa organelor de ordine, se observă cum câţiva copii au oră de atletism sub îndrumarea profesorilor.

Pista poate fi folosită în continuare, conform angajamentelor, nu şi terenul, verde curat, care se prezintă în condiţii de Champions League.

Meciul lui U Cluj, beneficiara stadionului, a fost mutat astăzi pe terenul sintetic "Dan Anca", undeva în apropiere. Suporterii şi-au anunţat prezenţa la partida de Liga a 4-a, ca încălzire pentru partida decisivă de mâine cu danezii.

43%dintre microbiştii români care au votat pe GSP.ro cred că "tricolorii" vor învinge la Cluj. 50% consideră că nordicii se vor impune, în timp ce 7% susţin că va fi egal

25.000de tichete s-au pus în vânzare către suporteri, toate fiind cumpărate. Alte 2.000 au fost împărţite sponsorilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  25 Martie 2017, 09:19

BATEM , 1-0 , GOL CHESERU.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează