INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA, OUT DE LA MONDIAL

Germania, DECAPITATĂ! Punct cu punct: 3 jucători esențiali dispar din națională! + CIFRA-ȘOC: câte minute a avut Germania avantaj pe tabelă la acest Mondial

Mesut Ozil, unul dintre cei care vor dispărea din echipă, foto: reuters
Mesut Ozil, unul dintre cei care vor dispărea din echipă, foto: reuters

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 10:34

Unii dintre jucătorii care au pus umărul la ultimele triumfuri ale fotbalului german vor fi îndepărtați sau își vor anunța retragerea, după eliminarea din Rusia. Primii vizați sunt Boateng, Khedira și Ozil.

Cu ei, Germania a luat un titlu european de tineret în Suedia (2009). Iar în 2014, au constituit baza lotului cu care s-a câștigat titlul mondial: Manuel Neuer, Mats Hummels, Sami Khedira, Jerome Boateng și Mesut Ozil.

Dar tot ei sunt responsabili acum și de dezastrul de la turneul final din Rusia, iar ziarele germane speculează deja că e de așteptat ca unii să-și anunțe retragerea. Iar alții să fie îndepărtați.

Probleme fizice

Primii vizați sunt Jerome Boateng, 29 de ani, și Sami Khedira, 31 de ani. Departe de a fi niște dinozauri ai fotbalului, amândoi se luptă constant cu accidentările de la CM 2014 încoace, iar în evoluțiile lor din ultimul timp s-a văzut că le lipsește prospețimea, că fac mari eforturi să reziste la nivel înalt.

De Boateng și Bayern vrea să scape, iar înaintea turneului final a precizat inclusiv suma pe care o dorește în schimbul său: 60 de milioane de euro.

Balastul "Erdogan"

Mesut Ozil, 29 de ani, reprezintă cel mai bine tipul jucătorului "uzat". Mijlocașul lui Arsenal a fost handicapat întotdeauna de fizicul firav, dar a compensat prin calitățile sale tehnice. Obosește însă repede și o dată cu înaintarea în vârstă aceasta a devenit o mare problemă. În Rusia, a fost umbra strategului din 2014 și dintr-un alt motiv.

O fotografie în care apare alături de dictatorul turc Erdogan i-a întors pe fani împotriva lui. L-au fluierat la fiecare apariție pe teren și au intrat chiar în conflict deschis cu el la finalul partidei cu sud-coreenii, de miercuri. Ceea ce, susțin unele publicații germane, i-ar putea aduce sfârșitul în naționala Germaniei.

43781033 303

"Ori eu, ori ei"

Cu Neuer și Hummels, situația e delicată. Federația ar vrea să continue cu amândoi, dar portarul lui Bayern, 32 de ani, e nehotărât. Înaintea Mondialului a admis că are gânduri de retragere, apoi s-a sucit. Iar Hummels, 29 de ani, a ieșit mereu din rând în ultima vreme, criticându-și dur colegii. Mesajul lui e clar: "Ori eu, ori ei!".  

32 de aniare Mario Gomez, cel mai vârstnic dintre jucătorii deplasați de Low în Rusia. El nu va mai fi convocat de acum încolo

2 minute și 26 de secunde a avut Germania avantaj pe tabelă la acest Mondial

3sunt Mondialele la care nemții au marcat mai puțin de 5 goluri: 2 în 2018, 3 în 1934 și 4 în 1962

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
238182540292789
Sorin Motanu  •  28 Iunie 2018, 20:07

Lasa, nu va faceti griji pentru ei, ei au 4 mondiale si 3 europene castigate si o sumedenie de finale jucate, doar brazilieni au un palmares mai bogat decat ei! Griji ar trebuii sa ne facem pentru amarata noastra de nationala, care este printre ultimile din lume.

calinescu_
calinescu_  •  28 Iunie 2018, 19:11

KROSS A INGROPAT ATAT REALUL CAT SI PE GERMANIA ....!!!!!! ESTE UN JUCATOR IMOBIL CARE E OK LA FAZE FIXE , IN REST ZERO BARAT ....!!!! INCETINESTE JOCUL SI DA DOAR PASE SCURTE LATERALE SI INAPOI....!!!

tonyys
tonyys  •  28 Iunie 2018, 12:54

Daca se arbitra corect germania inregistra 3 infrangeri din 3 meciuri in probabil cea mai slaba grupa de la cm.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează