INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - ARMENIA, AZI, 21:45, DIGI 3, GSP.RO

Milik s-a operat și lasă un mare gol în atacul polonez: ”O imensă dramă”

Atacantul e optimist după operația făcută de doctorul Mariani, care i-a mai
Atacantul e optimist după operația făcută de doctorul Mariani, care i-a mai "reparat" de curând pe Florin Tănase și Montolivo

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Milik, operat ieri la genunchiul stâng, lasă un mare gol în atacul polonez. ”Am pierdut un jucător extrem de important. Toată echipa e afectată”, a mărturisit Krychowiak.

Decontul polonez pentru victoria împotriva Danemarcei e foarte scump. Selecționerul Nawalka și-a pierdut 2 titulari, iar un posibil al treilea jucător pe care voia să-l utilizeze diseară nu s-a refăcut complet. Milik, Piszczek și Pazdan au ieșit din calcule pentru partida cu Armenia, de la Varșovia.

"Va reveni mai puternic"

Dintre toți, accidentarea gravă a atacantului lui Napoli contează cel mai mult. "E o imensă dramă. Am pierdut un jucător extrem de important. Întreaga echipă este afectată. E un caracter tare și va reveni mai puternic", a dezvăluit mijlocașul Krychowiak. Arkadiusz s-a și operat ieri, la Roma, la ligamentul încrucișat anterior, total rupt, și nu se va întoarce pe teren mai devreme de 4 ori 5 luni.

Piszczek, tot la genunchi

Tot la genunchi are probleme, dar mult mai mici, și Lukasz Piszczek. Fundașul dreapta nu ratează decât acest meci, a anunțat ofițerul de presă polonez, Jakub Kwiatkowski. Nawalka a sperat să-l poată folosi pe Michal Pazdan, însă stoperul n-a scăpat de durerile la umăr cu care venise la lot și a părăsit ieri cantonamentul. Astfel că partenerul lui Glik din centrul apărării va rămâne Cionek.

"Știu că avem probleme în defensivă, însă eu sunt pregătit să joc și fundaș dreapta. Nu contează postul, sunt profesionist și execut ordinele selecționerului"
Jakub Blaszczykowski, mijlocaș Polonia

1.500.000 €va primi Napoli de la FIFA pentru perioada în care Milik va fi indisponibil

9ani și 4 luni au trecut de la singurul eșec (0-1) suferit de Polonia în cele 5 dueluri cu Armenia

11goluri în 33 de meciuri la "naționala" Poloniei are Milik, care dat 7 goluri în 9 jocuri la Napoli

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează