INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Pompiliu Popescu face haz de necaz după eșecul cu Polonia: ”S-au îmbrățișat și pe teren” :)

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 00:00

Pompiliu Popescu, ex-medicul naționalei, face haz de necaz, punctând că team-buildingul propus de Daum la lot a produs efecte la primul gol al polonezilor, când șarja lui Grosicki i-a obligat pe ”tricolori” să se ia în brațe pentru a-l opri.

Fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu, a tratat cu amuzament eșecul de vineri seara al reprezentativei. Și a apelat la o explicație comică pentru a îndulci amarul corecției poloneze: "Ar trebui să apreciem faptul că în meci s-a văzut că se urmează exact sfaturile lui Daum de la antrenamente. Efectele team-building-ului au început să se vadă în sensul că acele îmbrățișări de la ședințele de pregătire și-au găsit un corespondent pe gazon la primul gol. Ați observat cum l-au ascultat băieții pe selecționer și s-au luat în brațe la acțiunea lui Grosicki!".

"Așteptăm demisia lui Burleanu"

A continuat apoi cu un atac frontal la președintele Răzvan Burleanu: "Îi cer să-și înainteze imediat demisia, pentru că duce totul de râpă! Efectele deciziilor lui dezastruoase lovesc în mod constant în fotbalul românesc, iar atâta vreme cât va mai fi în funcție vom aluneca încontinuu către abis. Uitați-vă în ce hal a reușit să inflameze și atmosfera printre suporteri!

Vă amintiți când a spus, înainte de partida cu Muntenegru, ceva de genul că duce echipa națională la Cluj, unde se va muta polul fotbalului nostru? Mare minune dacă la următoarele partide ale României nu se va lăsa cu lupte de stradă, pentru că după ce fanii sunt oricum divizați, mai vii și tu, președinte de federație, să pui gaz pe foc ca un mare deștept! Acum cred că va zice «mersi» fiindcă vom evolua cu porți închise contra Danemarcei. Nu va mai avea cine să-l ia la trei păzește în interiorul stadionului".

"Secundul Ionuț Badea ce face acolo? Ar trebui să-l ajute pe Daum, care e nou în România. Badea stă acolo ca un papagal. Nu e o jignire. În mintea lui e că va deveni noul selecționer"
Ionel Ganea, la DigiSport

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2016, 10:19

Bine a facut ca a mutat *polul fotbalului * la Cluj. Ce a fost rau in asta? Inafara gazonului (ala nu se inlocuieste pe bani publici *nationali* ca la Bucuresti!) macar nu s-au aruncat petarde. Si la Cluj exista doua echipe rivale ( fenomen prostesc!),dar periculosi sunt doar cei de la U. CFR-istii nu le raspund niciodata. Nu au fost si nu vor fi niciodata confruntari. Vor striga ,huidui ,injura ,doar cei din * groapa.* Se vor auzi singuri. Asa ca la Cluj e liniste si pace.Iar la Bucurest se pare ca se va mai juca cu tribunele goale. *Bietii* rapidisti se vor autorefula. Pacat , e vorba de Romania pana la urma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează