INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Selecționerul Poloniei trece la măsuri dure » Și-a amenințat jucătorii: ”Veți fi excluși!”

Teodorczyk va fi perechea lui Lewandowski la București, dacă Nawalka optează pentru două vârfuri
Teodorczyk va fi perechea lui Lewandowski la București, dacă Nawalka optează pentru două vârfuri

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 00:00

Nawalka i-a amendat pe jucătorii care au chefuit înaintea partidelor cu Danemarca și Armenia, dar nu le va mai tolera o a doua abatere.

Înainte de a da startul pregătirilor pentru "cel mai dificil meci din grupă", cel cu România, de vineri, selecționerul Adam Nawalka a rezolvat cazul de indisciplină petrecut în precedentul cantonament.

El i-a amendat pe jucătorii care înaintea meciurilor cu Danemarca și Armenia (8/11 octombrie) au petrecut cu alcool, femei și au jucat cărți: "Au abuzat de încrederea mea și au încălcat regulile stabilite de comun acord".

Ultimatum

Banii strânși vor fi donați în scopuri caritabile, iar chefliii, printre care Lukasz Teodorczyk și Artur Boruc, au primit un ultimatum. "Am decis să le acord o a doua șansă. Dar la o nouă abatere îi voi exclude din națională. Nu văd cum am mai putea lucra împreună", a punctat selecționerul.

"Nu ne putem permite"

Inițial, președintele federației de la Varșovia, Zbigniew Boniek, a vorbit despre o posibilă suspendare a lor pentru duelul cu "tricolorii", însă Nawalka l-a temperat: "Poate că așa ar trebui. Dar nu ne putem permite. Meciul de la București e prea important".

Trei accidentați

În afara lui Milik, nerefăcut după ruptura de ligamente la genunchi din meciul cu Danemarca, polonezii l-au pierdut pe fundașul Dawidowicz (leziune musculară), iar Rybus, alt apărător, este incert. Selecționerul Nawalka i-a convocat în consecință pe Sadlok (Wisla Cracovia) și pe Bereszynski (Legia Varșovia).

14eșecuri, 15 remize și doar 4 victorii au polonezii în cele 33 de întâlniri cu "tricolorii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Noiembrie 2016, 10:15

"Meciul de la București e prea important" - spune antrenorul Nawalka. E o situatie confortabila pentru noi. Eu cred ca vom obtine cele 3 puncte puse in joc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează