INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - DANEMARCA 3-2

Tăvălugul » Lewandowski a fost coșmarul apărătorilor danezi: a marcat toate golurile Poloniei!

Danezul Hojbjerg, fostul său coleg de la Bayern, n-are nicio șansă să-i ia balonul lui Lewandowski (dreapta) // FOTO Reuters
Danezul Hojbjerg, fostul său coleg de la Bayern, n-are nicio șansă să-i ia balonul lui Lewandowski (dreapta) // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Lewandowski, hat-trick, a fost un coșmar pentru apărătorii danezi. Imposibil de oprit când s-a ”rostogolit” spre poarta lui Schmeichel.

Selecționerul vikingilor, Age Hareide, a pus punctul pe "i" la final: "Diferența dintre noi și polonezi, astăzi, a fost Robert Lewandowski".

Fără gol în Bundesliga de 3 meciuri, patru dacă-l punem și pe cel cu Atletico, din Ligă, atacantul lui Bayern a explodat pur și simplu la "națională", cu un hat-trick împotriva danezilor.

La primul gol (20) a fost acolo unde trebuia, la momentul potrivit, pentru a relua în plasă centrarea zvârlugii Kamil Grosicki. Trei apărători scandinavi au rămas spectatori! Iar un sfert de oră mai târziu (36) a demonstrat sânge rece la penalty-ul obținut de Milik.

Dar cel mai impunător moment al său în meciul de la Varșovia a venit în minutul 47. Lansat în adâncime de Piszczek, "vârful" de 28 de ani s-a prăvălit ca o stâncă spre buturile lui Kasper Schmeichel, cu doi fundași adverși în spate. Apoi, odată ajuns în poziție de șut, n-a iertat: 3-0!

PUNCTUL SLAB: Apărarea lasă de dorit

Dacă ofensiva Poloniei e clasă mondială, apărarea reprezintă veriga slabă. Sâmbătă a încasat din nou două goluri, la fel ca la Astana, și n-a fost doar lipsa de concentrare de vină, cum a sugerat Lewandowski.

Experimentatul Glik a marcat primul gol al danezilor, unul de-a dreptul caraghios. Mingea expediată de Yussuf Poulsen l-a lovit în cap și de acolo a deviat în poartă, peste Fabianski. Iar la al doilea, înscris de Poulsen, întregul comportament al defensivei-gazdă a lăsat de dorit

"Sunt bucuros pentru cele trei goluri, dar supărat că am și primit două. Trebuie să rămânem concentrați până la final"
Robert Lewandowski, căpitan Polonia

4goluri a marcat Lewandowski în preliminariile CM 2018: unul în Kazahstan, trei contra danezilor

3hat-trick-uri are Lewandowski în 12 meciuri jucate în acest sezon (două la Bayern, unul la "națională")

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează