INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRECIA - BOSNIA-HERȚEGOVINA 1-1

VIDEO Cu chiloții în vine! Dzeko l-a dezbrăcat pe Papastathopoulos în timpul meciului cu Grecia, 1-1

Papastathopoulos, cel mai bun grec, privește uimit la gestul lui Dzeko, care l-a tras de șort
Papastathopoulos, cel mai bun grec, privește uimit la gestul lui Dzeko, care l-a tras de șort

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 00:00

Dzeko l-a dezbrăcat pe Papastathopoulos, fiind eliminat în faza care i-a adus ”roșul” și lui Papadopoulos. Deși dominați clar, elenii au egalat norocos, în ultimul minut.

Bosniacii au scăpat din mână succesul de care au fost atât de aproape la Atena. Mai buni, mai ofensivi și mai periculoși ca grecii, și-au pierdut însă capul pe finalul unui "turnir" plin de nervi, durități și incidente în tribune. Terminat în 10 la 10 și cu un 1-1 băftos pentru echipa lui Skibbe.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

4 "galbene" și 2 "roșii"

Sufocați de presingul oaspeților și dominați la toate capitolele, mai ales în prima repriză, elenii au fost lăsați cu chiloții în vine. La figurat, dar și la propriu. Papastathopoulos a fost dezbrăcat după un duel plin de scântei cu Dzeko, în minutul 79. Des faultat și provocat de stoperii greci, căpitanul n-a mai rezistat.

Doborât la pământ, Edin l-a prins de picior pe fundașul lui Dortmund și, incredibil, i-a tras jos șortul. S-a format subit o grămadă deschisă în colțul terenului, la care s-au implicat și băncile.

Centralul Eriksson a convocat o "ședință" de urgență cu un asistent și rezerva, apoi a dictat 4 "galbene" și două eliminări, Dzeko și Papadopoulos, ce lovise în meleu.

I-a salvat Tzavellas

Jocul rău al grecilor și cursa haotică după egalare (Fortounis a avut o bară) au fost salvate de "racheta" fundașului stânga Tzavellas, care a anulat lovitura liberă bătută magic de Pjanici.

"Vă așteptăm în iad, la Zenica"

Dzeko vrea să se răzbune la returul de pe 9 iunie. "Mulțumim pentru lipsa de ospitalitate. Abia aștept jocul de la Zenica, va fi iadul pentru greci. Mă simt groaznic, ca și cum am pierdut cu 3-0. Nu meritau punctul, nu înțeleg de ce-am fost eliminat", a reacționat golgeterul din Serie A.

Bannere fasciste și torțe în teren

Fanii greci i-au provocat pe rivali cu mesaje fasciste, afișând un banner cu trimitere la atrocitățile de la Srebenica, unde în iulie 1995 au fost masacrați 8.000 de musulmani.

Bosniacii au ripostat după ce Pjanici a deschis scorul și au aruncat torțe în teren, Eriksson oprind meciul trei minute. Ambele federații riscă sancțiuni serioase din partea UEFA după aceste incidente.

"Mulțumim, Dzeko! Nu doar pentru că nu ai marcat, însă mai ales pentru cum ni l-ai prezentat în direct pe Sokratis"
Roula Koromila, prezentatoare TV

14dueluri din 23 a pierdut Dzeko (8 din 10 aeriene), care a greșit 31% din pase și a avut doar 3 șuturi (2 cadrate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează