INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - COLUMBIA 0-3

VIDEO + FOTO Polonia e OUT de la Mondial! Columbia o învinge categoric, 3-0, și joacă un meci de TOTUL sau NIMIC în ultima etapă

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 22:56

Columbia a învins cu 3-0 Polonia și păstrează deschise șansele de calificare în optimi. Adversara României din calificări este prima echipă europeană eliminată de la Mondial!

Miza înfruntării și-a spus cuvântul din primele minute. Un ritm alert, cu intrări la limita regulamentului, dar fără ocazii importante de gol. Polonezii au încercat să deschidă formația sud-americană pe benzi, cu centrări spre Lewandowski, dar au punctat doar la capitolul loviturilor de la colțul terenului.

Deschiderea scorului a venit în minutul 40. James, starul lui Bayern Munchen, a centrat precis în careul lui Szczesny, iar Yerry Mina, absent în meciul de debut, a trimis necruțător cu capul.

Repriza a doua a fost o luptă între Lewandowski și toată suflarea columbiană de pe Kazan Arena. Golgeterul Poloniei a coborât în dese rânduri în propria jumătate pentru a culege baloane, a șutat, centrat, totul în zadar, într-o atmosferă incendiară creată de fanii sud-americani.

Columbia și-a făcut ușor finalul de meci. Falcao a reluat elegant, cu exteriorul, o pasă filtrantă venită de la Quintero, înscriind astfel primul său gol la un Campionat Mondial.

Ultimul cuvânt i-a aparținut lui Cuadrado. Demarcat excelent în centrul defensivei adverse a primit o pasă de maestru de la același James, jucătorul implicat în cele mai multe goluri, 8, la ultimele două turnee finale.

6 goluri și 4 pase de gol are James Rodriguez în 7 meciuri la Mondial. A pasat decisiv azi la reușitele debutantului Yerry Mina și la cea a lui Cuadrado

Polonia, echipa care a câștigat grupa de calificare din care a făcut parte și România este eliminată după doar două partide, în timp ce Columbia e obligată să câștige meciul din ultima etapă contra Senegalului pentru a merge în optimi.

Celelalte echipe deja eliminate sunt: Egipt, Arabia Saudită, Maroc, Peru, Costa Rica, Panama, Tunisia.

Echipele deja calificate sunt: Rusia, Franța, Uruguay, Croația, Anglia și Belgia.

Cele mai mari victorii ale Columbiei la CM:
2014 3-0 cu Grecia
2014 3-1 cu Japonia
2018 3-0 cu Polonia

CLASAMENT GRUPA H

1. Japonia 2 meciuri, 4 puncte
2. Senegal  2 m, 4 p
3. Columbia 2 m, 3p
4. Polonia 2 m, 0 p

Polonia - Columbia 0-3
Au marcat: Mina '40, Falcao '70, Cuadrado '75

Polonia: Szczesny - BereszynsKi, Piszczek, Bednarek - Pazdan, Rybus, Krychowiak, Goralski - Zielinski, Kownacki, Lewandowski
Rezerve: Fabianski, Bialwowski, Blaszczykowski, Cionek, Glik, Grosicki, Jedrzejczyk, Kurzawa, Linetty, Milik, Teodorczyk
Antrenor: Adam Nawalka

Columbia: David Ospina - Santiago Arias, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Johan Mojica - Abel Aguilar, Wilmar Barrios - Juan Cuadrado, Juan Quintero, James Rodriguez - Radamel Falcao
Rezerve: J. Cuadrado, C. Vargas, Bacca, Borja, Diaz, Izquerdo, Lerma, Muriel, Murillo, C. Sanchzez, Uribe, Zapata
Antrenor: Jose Pekerman

Arbitru: César Ramos Palazuelos (Mexic)
Stadion:
Kazan Arena

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (100)
randomm
randomm  •  24 Iunie 2018, 22:33
Postat de baruch pe 24 Iunie 2018, 22:01

mai incredibil decat stadionul ala din crucea rusiei plin de columbieni mi se pare jocul polonezilor. si in platou la englezi bilici, ian wright si roy keane au zis ca dincolo de tactica proasta, lipsa de forma, e pur si simplu nepermis sa vii cu atata nesimtire si nepasare la un campionat mondial. atunci la ce dracu' i-au scos pe romani???

sincer,nu ei ne-au scos. daum si cu burleanu ne-au scos. si faptul ca am terminat pe locul 4 si nu 2 incat sa spui ca din cauza lor nu am jucat la mondiale :))

adriann_
adriann_  •  24 Iunie 2018, 23:05

In seara asta am putut intelege cu adevarat in ce hal a putut prabusi fotbalul romanesc banda formata din mircea sandu, clanul becali samd. In 1994 bateam mar Columbia, in 1998 o bateam din nou. Dupa 20de ani Columbia a dat cu terenul in cap unei Pol0nii care ne-a zdrobit in preliminarii. Din astia 20 de ani, 16 au fost efectiv sub dictatura acestei adunaturi de banditi... Iar acum avem la FRF un amator care stie despre fotbalul de mare performanta cate stiu eu despre forajul subacvatic...

hitman222
hitman222  •  24 Iunie 2018, 21:48
Postat de maradona5 pe 24 Iunie 2018, 21:45

Bravo maestre zici ca a jucat Burleanu nu petardele oierului

maiestrul moflea:))

Vezi toate comentariile (100)
Comentează