INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ALBANIA - SPANIA 0-2

VIDEO Mânecile discordiei » Scandal în Spania după ce Pique și-a decupat o parte din echipament

Pique (stânga),
Pique (stânga), "mereu exemplar la națională", cum a scris Marca, vrea să renunțe la tricoul Furiei Roja

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Directorul AS i-a cerut scuze catalanului Pique pentru că-l acuzase pe nedrept că și-a tăiat tricoul pentru a scăpa de dungile steagului spaniol.

Scandal în Spania după meciul de la Shkodër. Dacă succesul (2-0) contra Albaniei nu a provocat polemici, anunțul lui Pique privind retragerea din "națională" după CM 2018 a cutremurat rețelele de socializare.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului cu Albania!

Stoperul Barcelonei s-a înfuriat după ce a fost din nou criticat pentru convingerile procatalane. Cotidianul AS l-a acuzat că și-a tăiat mânecile lungi ale tricoului alb, pentru a scăpa de culorile naționale ale Spaniei, teorie alimentată de valul de reacții ale fanilor din timpul jocului.

Abia după ce Pique a postat o poză cu bucățile de tricou la care a renunțat, lumea a înțeles gafa. Dungile, în roșu și galben, chiar nu existau!

Iar directorul Alfredo Relaño și-a cerut scuze printr-o scrisoare publică: "Sper că Gerard se va gândi mai bine și va proceda ca Messi. Îi înțeleg reacția pentru că incidentul a fost rău interpretat. Zgomotul nesfârșit de pe rețele nu duce la nimic bun".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează