INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ALBANIA - ISRAEL 0-3

VIDEO Vinovat! Portarul albanezilor a lovit un adversar și și-a lăsat echipa în nouă oameni cu Israel, scor 0-3

Berisha, dreapta, îl provoacă pe Zahavi și va fi eliminat
Berisha, dreapta, îl provoacă pe Zahavi și va fi eliminat

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Portarul albanez Berisha și-a lăsat echipa în nouă la 0-1, lovind cu capul un adversar, și oaspeții au profitat. În prealabil văzuse ”roșu” Djimsiti.

Într-un meci amenințat de-un atentat terorist a fost război pe teren. Mai întâi, albanezul Djimsiti l-a faultat din spate, în careu, pe Zahavi. "Roșu" direct, penalty, 0-1. Era abia minutul 17. Iar după reluare, într-o perioadă bună a amfitrionilor, și-a pierdut mințile portarul Berisha.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Același Zahavi a simulat în suprafața de pedeapsă a albanezilor, dar nu l-a păcălit pe "centralul" Deniz Aytekin. Berisha, în schimb, a vrut să-l pedepsească și l-a împuns în mod repetat cu capul. Suficient pentru ca Aytekin să-i arate cartonașul roșu și să dea penalty (55).

Selecționerul Gianni De Biasi l-a înlocuit pe golgeterul Ligii 1, Azdren Llullaku (12 goluri), cu portarul de rezervă Alban Hoxha, care a parat lovitura de la 11 metri.

Numai că în nouă, albanezii n-au rezistat. Același Hoxha a respins în picioarele lui Einbinder și de acolo balonul s-a dus în plasă (66), iar Atar a închis tabela (84).

16șuturi, 11 cadrate, au trimis israelienii spre poarta gazdelor. Un mic bombardament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează