INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - FC NORDSJAELLAND

Veste bună pentru fanii care merg diseară în Ghencea, la FCSB - Nordsjaelland » 7 linii STB vor avea program prelungit

Șapte linii STB au program prelungit, după FCSB - Nordsjaelland / foto: Cristi Preda (GSP)
Șapte linii STB au program prelungit, după FCSB - Nordsjaelland / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 13:24 / Actualizat joi, 10 august 2023 14:40

FCSB - Nordsjaelland, cea mai importantă disputată europeană a roș-albaștrilor din această vară, generează un interes major. Ghencea se va umple din nou diseară, iar fanii au primit o veste bună în ziua meciului din turul III al Conference League.

  • FCSB - Nordsjaelland se joacă joi, 10 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Pro TV

S-a decis, astfel, că șapte linii STB vor avea program prelungit după confruntarea găzduită de stadionul „Steaua”, o soluție care vine în sprijinul spectatorilor care nu vin cu mașinile personale la partida programasă diseară. La fel s-a întâmplat și duminică, după FCSB - CFR Cluj, meciul sinonim cu revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul din Drumul Taberei. 

Nu mai e latifundiar, e „mogul”! Noua sursă de bani pentru Gigi Becali, dezvăluită de Dumitru Dragomir: „L-au trezit copiii și a pus stop”
AFACERI
Nu mai e latifundiar, e „mogul”! Noua sursă de bani pentru Gigi Becali, dezvăluită de Dumitru Dragomir: „L-au trezit copiii și a pus stop”

Șapte linii STB au program prelungit, după FCSB - Nordsjaelland

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru șapte linii de tramvai, troleibuz și autobuz, în scopul de a asigura transportul spectatorilor de la meciul Fotbal Club FCSB – FC Nordsjaelland, care va avea loc joi, 10 august 2023, începând cu ora 21.30, pe Stadionul Steaua. 

Astfel, liniile de tramvai 41 și 47, liniile de troleibuz 69 și 93, precum și liniile de autobuz 138, 232 și 385 vor funcționa până la ora 0.30, pentru preluarea spectatorilor”, a transmis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București

„Mijloacele de transport în comun vor circula până la ora 01:00”, a transmis și FCSB, prin intermediul paginii oficial de Facebook. 

Casele de bilete de la stadionul Steaua s-au deschis la ora 11:00 și se vor închide la ora 21:30, după cum a anunțat vicecampioana României atunci când a pus biletele online în vânzare. Ar mai fi vorba de un stoc de aproximativ 6.000 de tichete, conform oficialilor FCSB.

Miercuri seară, Mihai Stoica anunțase că peste 22.000 de bilete fuseseră vândute în mediul online pentru partida din Ghencea.

„Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul «Steaua». Sunt peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, va fi aproape de sold-out.

E o mare realizare, din moment ce marți nu se știa unde se joacă,nu se semnase contractul. Noi avem un număr mare de suporteri în provincie, iar oamenii lucrează, îşi iau libere. Acum i-am pierdut, pentru nu se ştia unde se joacă. A fost o nebunie. S-au dat mai mult de două bilete pe secundă. Se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta", a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

VIDEO Antrenorul lui Nordsjaelland, declarații înaintea partidei cu FCSB: „Îmi plac Tavi Popescu și Florinel Coman”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB evoluează, Becali încasează! Miză financiară uriașă la duelul cu Nordsjaelland

S-au deschis casele de bilete din Ghencea » Zeci de oameni așteptau deja la coadă. Imagini de la reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  10 August 2023, 17:44

E oare ceva mai trist decat sa fii sofer sau vatman STB si sa lucrezi dupa miezul noptii pentru a transporta cohorte de fecesebisti umiliti de inca o echipa daneza?!

VanBasten
VanBasten  •  10 August 2023, 17:42
Postat de maccarone707 pe 10 August 2023, 15:01

asta e singura veste buna pentru prostii zecesebisti. ca pe teren va fi 3 -0 pentru nordici.

Si, totusi, fecesebistii sa aiba grija cu linia tramvaiului 41. Sa sara peste ea ca sa nu se curenteze.

maccarone707
maccarone707  •  10 August 2023, 15:01

asta e singura veste buna pentru prostii zecesebisti. ca pe teren va fi 3 -0 pentru nordici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează