INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR E ÎN PRIMĂVARĂ!

VIDEO Fotbaliștii CFR-ului, după calificare: „Ziceați despre noi că suntem bătrâni! Vrem un nume mare la tragere”

Yuri, fundaș CFR Cluj
Yuri, fundaș CFR Cluj

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 22:24 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 23:10

CFR Cluj - Ballkani 1-0. Yuri, fundașul central al lui Dan Petrescu, s-a arătat extrem de fericit după victoria cu echipa din Kosovo și calificarea în primăvara Conference League. Tragerea la sorți a play-off-ului e luni, de la ora 15:00, live pe GSP.ro. 

„Pentru noi e ceva minunat, ce am făcut noi e minunat pentru România! Nu a fost simplu. Trebuie să ne bucurăm pentru ce am reușit. Am fost foarte bucuroși toți, am băgat muzică în vestiar. Manele, samba! 

Noi, la fiecare meci, încercăm să câștigăm. Azi trebuie să ne bucurăm, mâine începe pregătirea pentru meciul următor. Noi ne batem pentru fiecare punct și în campionat”, a declarat Yuri, după meci.

Ce a spus Mario Camora, după CFR Cluj - Ballkani 1-0

Mario Camora nu a putut juca în meciul cu Ballkani, după ce duminică a suferit o operație de apendicită acută.

„E o victorie importantă. Noi facem istorie, așa cum am făcut în ultimii ani. E foarte important ce am realizat. Azi îmi doream să joc, dar cel mai important e că ne-am calificat. Sper să revin repede, deși operația nu a fost simplă. De obicei durează 20 de minute, la mine a durat două ore. 

Aș vrea o echipă cu nume mare, puternică. Noi vrem să trecem mai departe, acum ne putem bate cu oricine vine. De noi nu s-a vorbit așa de mult pe cât trebuia. Nu am fost așa de apreciați. Noi facem performanțe. Toată lumea zice că avem echipă bătrână, de 3 ani se tot zice, dar uite că noi mergem mai departe”, a declarat Mario Camora.

Citește și:

Imaginile care nu s-au văzut la TV » Cine a fost sufletul petrecerii de calificare în Gruia + manele și samba la vestiare

Dragomir își scoate pălăria, după calificarea CFR-ului: „Rezistă la tăvăleală, e cel mai bun din țară!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Noiembrie 2022, 11:33

Fantastic! Băieții ăștia n-au simțul ridicolului. Au avut mama, bunica și străbunica norocului cu Slavia, care a ratat din belșug, s-au chinuit cu "marile" nume europene Sivasspor și Balkani, ocupând locul doi într-o grupă dintr-o competiție europeană de mâna a treia( fără VAR și tehnologie goal-line) și acum mustește manelismul și ifosul în ei! Te doare capul. Jos de tot a ajuns sportul ăsta.

Cormiz
Cormiz  •  04 Noiembrie 2022, 08:01

Mulți nu se bucura de acest rezultat bun spre foarte bun al CFR ului, dar aștept reacția unui jurnalist. parca Dan, cu mai multe articole ofensatoare la adresa lui Dan Petrescu pe care îl voia plecat pe un ton categoric. Am înțeles de ce era asa vehement. Este fan Becali și a fost ce sa vezi la marele" succes " de la Silkeborg, dar nu a fost prea revoltat după rușine. CFR ul merita o reparație pentru ca de multe ori a fost atacata pe nedrept. În schimb, cealaltă. ați văzut, este ultima ultima, și tot deține prima pagina.

kuba13
kuba13  •  04 Noiembrie 2022, 07:25

Lazio

Vezi toate comentariile (4)
Comentează