INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Imagini memorabile: Tavi Popescu, lider de galerie în Peluza Nord + ce au făcut ultrașii în ultimele minute ale partidei

Tavi Popescu, lider de galerie la FCSB / FOTO: Cristi Preda +32   FOTO
Tavi Popescu, lider de galerie la FCSB / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 06:46 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 09:22

Peluza Nord a celor de la FCSB a avut un oaspete de seamă aseară, în finalul partidei câștigate de roș-albaștri cu Șahtior Karagandy, 1-0, în turul II din Conference League. Puștiul Tavi Popescu (18 ani) a lăsat timiditatea la o parte și a cântat preț de câteva minute alături de ultrași. 

  • Returul va avea loc săptămâna viitoare. Dacă trece de kazahi, FCSB va evolua în turul 3 împotriva echipei ucrainene Kolos Kovalivka.

Tavi Popescu, lider de galerie în Peluza Nord de la FCSB

O imagine pe care pandemia ne-a interzis-o în ultimul an și jumătate, dar care a redevenit de actualitate în ultimele săptămâni. Peluzele au prins din nou viață în România, iar fanii au revenit, încet, încet, pe stadioane.

Aseară, FCSB a disputat din nou un meci european cu spectatori, iar atmosfera a fost una pe măsură, mai ales că ultrașii din Peluza Nord au revenit în mod organizat alături de echipă. Suporterii au avut un lider de galerie improvizat în minutele dinspre finalul partidei: puștiul Tavi Popescu, înlocuit cu Florinel Coman, a urcat în peluză și a scandat cot la cot cu fanii roș-albaștrilor, într-un moment pe care nu-l va uita prea curând. 

Coman a revenit la FCSB după 4 luni! Cum s-a mișcat
FCSB - Șahtior Karagandy 1-0
Coman a revenit la FCSB după 4 luni! Cum s-a mișcat

Nordul dă tonul la FCSB! Atmosferă superbă în finalul partidei

De altfel, suporterii de la Nord au creat o atmosferă spectaculoasă în ultimele 10 minute ale partidei, fredonând minute în șir un cunoscut cântec de galerie al roș-albaștrilor.

E o senzație de nedescris. E prima dată în viața mea când întâlnesc suporteri așa frumoși. Joc la o echipă minunată! Chiar am vorbit cu Tavi Popescu înaintea meciului și i-am zis că marchez. Am avut un feeling bun. Jucătorii m-au primit foarte bine. A fost un ajutor că îi cunoșteam pe mulți. Sper să câștigăm campionatul anul acesta. E visul meu - Andrei Cordea, la Pro X

+28 FOTO

Peluza Nord, din nou în acțiune!

Fanii FCSB n-au venit în număr mare la primul meci din Conference League, însă echipa s-a bucurat din plin de revenirea Peluzei Nord în formă organizată.

Un stadion uriaș, mai mult gol, animat parțial de revenirea Peluzei Nord lângă FCSB în formă organizată. O galerie "știrbită" totuși de absența unor grupări ce-au ales drumul echipei Armatei ori altele care sunt încă indecise. Au fost totuși vreo 1.500 de ultrași care au intrat pe teren când mai erau mai mult de 60 de minute până la primul fluier. Au ignorat deciziile instanței și au continuat să strige pentru Steaua, nume de care echipa lui Gigi Becali a fost deposedată.

Ultrașii au făcut „complot” cu crainicul 

Înaintea prezentării echipei, în momentul în care și-a făcut "intrarea", crainicul FCSB-ului a salutat revenirea Peluzei Nord la stadion și a avut un mesaj pentru aceasta. "Discursul" s-a sfârșit cu un strigăt, la care au participat și fanii. 

"Sunteți aici pentru că FCSB este...", a strigat acesta la stația de amplificare, urmând ca fanii să spună "...Steaua". O scandare repetată în 3 rânduri.

VIDEO Imagini cu ultrașii din Peluza Nord, înaintea meciului cu Șahtior Karagandy

Citește și alte știri despre FCSB: 

Andrei Cordea, la primul gol în tricoul celor de la FCSB: „E prima dată când întâlnesc așa ceva! Chiar i-am zis lui Tavi Popescu astăzi”

Ilie Dumitrescu a găsit marea problema de la FCSB: „E nevoie!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
paolo12
paolo12  •  23 Iulie 2021, 13:46
Postat de luisharcsa pe 23 Iulie 2021, 12:17

Ce n-ai inteles? Ah da, faci parte din categoria celor ca tavi popescu. Inteleg.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misterverde
misterverde  •  23 Iulie 2021, 13:42
Postat de fakeprofile pe 23 Iulie 2021, 11:51

Noroc ca nu sa pus pata ghertoilor pe Real Madrid, ca altfel spuneau ca fcsb este de fapt Real Madrid....

Hahahaha ce dumb ești:)) De aia te închini la o echipa înființată în 2017 . Tot faci pe deșteptul.. ia spune ne , ce palmares are csa în anii 1998 -2021 hahahahahaha clonare.... unde a jucat Ogararu ? Hahahhahaa... dar Miu .. hahhahahaahhahaaa.. Oprita nu e dinamovist ? Sunteți fake ca numele tău... crezi ca dacă lipești o eticheta pe o chinezărie se transforma în original :))))) Doamne ce minte putina ai și ce rău o folosești :))) Csa .. an înființare 2017 . Pana n prezent are în palmares 2 ani de liga a 4a 2 ani de liga a 3a și din start cel puțin 2 ani în liga 2a ... acești wannabe.. ne amuza teribil ...un grupulet conduși de un talpan(o copie proastă și săracă a lui Gigi Becali) Apropo stema care o purtați cu mândrie este făcută de Gigi în 2003 .. CsaFake

steaua_1947
steaua_1947  •  23 Iulie 2021, 12:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează