INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

Corespondență de la Roma Momentele care au făcut să vibreze un „Olimpico” aproape pustiu

Duelul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, nu a trezit mult interes la Roma. Aproximativ 1.000 de suporteri români sunt prezenți pe „Olimpico”. +23   FOTO
Duelul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, nu a trezit mult interes la Roma. Aproximativ 1.000 de suporteri români sunt prezenți pe „Olimpico”.

Articol de , - Publicat joi, 16 februarie 2023 22:31 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 10:00

Duelul dintre Lazio și CFR Cluj, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, nu a trezit mult interes la Roma. Dar campioana României s-a bucurat de prezența a circa 1.000 de susținători.

  • Alex Barbu, reporter GSP, și Raed Krishan, fotoreporter al Gazetei, sunt prezenți pe Stadio Olimpico și transmit toate informațiile care contează de la Lazio - CFR Cluj

CFR a rămas singura voce românească prezentă din când în când în fotbalul care contează. Ardelenii s-au deplasat acum la Roma, pentru confruntarea din play-off-ul Conference League cu Lazio

Estavana Polman și Van der Vaart, dialog savuros în direct » Produsul românesc INTERZIS fostului fotbalist: „Nu mai are voie!”
INEDIT
Estavana Polman și Van der Vaart, dialog savuros în direct » Produsul românesc INTERZIS fostului fotbalist: „Nu mai are voie!”

Pe capitolini pare că mai tare îi încurcă acest joc, fără victorie în ultimele 3 etape din Serie A. Nici CFR nu e într-o situație roz, vine după două înfrângeri la rând în Superligă, dar afișul unei bătălii cu Lazio pe „Olimpico” e mult prea important ca Deac&Co. să nu fie capacitați la maximum.

VIDEO. Cum a fost atmosfera de pe „Olimpico” la Lazio - CFR Cluj

Roma e un oraș suficient de impunător cât să nu respire pentru un astfel de meci. Vuietul străzii nu-ți dă în niciun moment senzația că se apropie un eveniment sportiv important, un drum de 10 kilometri până la stadion îl parcurgi în doar câteva minute, chiar la o oră de vârf. E agitație mai mare și la București.

Nici în tribune nu e iureș, fanii CFR-ului au ajuns primii. „Feroviarii” se așteptau la o asistență de 1.000 de spectatori, realitatea nu e departe. Dincolo, galeria gazdelor se populează treptat, nu ajunge cât să nu pară un „Olimpico” trist, pustiu, dar ultrașii gazdelor cântă suficient de tare și de frumos ca să încălzează o seară rece de februarie.

Arena din celebrul complex sportiv „Foro Italico” a trepidat totuși în unele momente, la jocurile reușite de lumini, la intonarea imnului „Vola Lazio Vola”, realmente impresionantă!, și la survolarea vulturului, o tradiție înca gustată de laziali. 

Meciul n-a început până când nu s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia și Siria.

Momentele care au făcut să vibreze un „Olimpico” aproape pustiu

11.690 de faniau fost prezenți pe Stadio Olimpico

Citește și alte știri din fotbalul european:

FOTO Barcelona - Manchester United 2-2. Spectacol pe Camp Nou în derby-ul din Europa League » 4 goluri marcate după pauză

FOTO Gentleman-ul perfect? S-a aflat ce a făcut Karim Benzema de Ziua Îndrăgostiților: 3 buchete pentru 3 femei diferite!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
babinu
babinu  •  17 Februarie 2023, 02:59

1000 de pesedisti in tribune si inca vreo 10 la oficiala.

cirus11
cirus11  •  16 Februarie 2023, 23:04

Sa nu uitam pe Ciolacu, Grindeanu si Dincu.... fara ei nu se putea acolo. Asta ca sa stim si cine e de fapt in spatele echipei CFR in Cluj. Apropo, baietii nu sunt bugetari, nu e zi lucratoare maine?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează