INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ

Sarri a remarcat un fotbalist din lotul lui CFR Cluj: „I-am studiat, am văzut multe meciuri”

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, a prefațat disputa cu CFR Cluj, din play-off-ul optimilor de finală din Conference League.
Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, a prefațat disputa cu CFR Cluj, din play-off-ul optimilor de finală din Conference League.

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 19:16 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 19:16

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, a prefațat disputa cu CFR Cluj, din play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League. 

  • Lazio - CFR Cluj, manșa tur a play-off-ului optimii de finală din Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GS.ro și televizat pe Pro Arena. 

Maurizio Sarri spune că nu avut nevoie de ajutorul lui Ștefan Radu în pregătirea meciului. Fundașul român este accidentat și nu va face parte din lot. 

Scandal-monstru în Spania! Barcelona, acuzată că a plătit 1,4 milioane de euro către fostul vicepreședinte al arbitrilor
Barcelona
Scandal-monstru în Spania! Barcelona, acuzată că a plătit 1,4 milioane de euro către fostul vicepreședinte al arbitrilor

Maurizio Sarri, înainte de Lazio - CFR Cluj: „Am văzut jucători interesanți”

„Ștefan nu e cu noi, are probleme medicale. I-am studiat, am văzut multe meciuri ale lui CFR Cluj în ultima perioadă. Am văzut doi-trei jucători interesanți, internaționali. Este și acest Krasniqi.

Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa toate meciurile sunt strânse, să gândim altfel ar fi o dovadă de superficialitate”, a spus Maurizio Sarri într-o conferință de presă. 

Întrebat despre situația golgeterului Ciro Immobile, revenit recent după o accidentare, Sarri a spus: „Nu poate juca două meciuri de 90 de minute în interval de trei zile. Vom decide mâine dacă va începe sau nu titular”.

Immobile a evoluat tot meciul sâmbătă, în eșecul suferit de Lazio pe teren propriu împotriva Atalantei, scor 0-2.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Carlo Ancelotti, în relații tensionate cu fotbalistul care a costat-o pe Real Madrid peste 100 de milioane de euro

VIDEO Incident cu Sergio Ramos, după a 3-a înfrângere consecutivă pentru PSG! » Nervi la campioana Franței: n-a mai pățit așa ceva de 12 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  16 Februarie 2023, 00:31

Nea Sarri, cre' ca l-ai confundat cu I.Kovacs :))) El e cel mai "selectionat" KFC-ist de la RadioErevan !! ;)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează