INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

CORESPONDENȚĂ DIN ROMA Ce nu s-a văzut la TV » Moment de nervozitate cu șefii Clujului în prim-plan: gestul dintre Nelu Varga și Balaj, imediat după Lazio - CFR

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. La finalul partidei, a existat un moment tensionat între principalul finanțator Nelu Varga și președintele Cristi Balaj. +8   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. La finalul partidei, a existat un moment tensionat între principalul finanțator Nelu Varga și președintele Cristi Balaj.

Articol de , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 08:32 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 10:35

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. La finalul partidei, a existat un moment tensionat care i-a avut în prim-plan pe principalul finanțator al clubului, Nelu Varga, și  pe președintele Cristi Balaj.

  • Alex Barbu, reporter GSP, și Raed Krishan, fotoreporter al Gazetei, au fost prezenți pe Stadio Olimpico și au transmis toate informațiile care au contat de la Lazio - CFR Cluj
  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

Al 3-lea eșec la rând pentru campioana României n-are cum să nu lase urme. Prezenți pe „Olimpico”, Varga și Balaj au părăsit tribunele iritați la final. 

PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei
Lazio - CFR Cluj
PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei

FOTO » Moment tensionat după Lazio - CFR Cluj 1-0, cu Nelu Varga și Cristi Balaj în prim-plan

+4 FOTO

Pe imagini se vede cum Varga face un gest de atenționare cu mâna stângă, ridică arătătorul în direcția lui Balaj, semn care poate fi interpretat drept un reproș la adresa președintelui de la CFR.

Sperăm în continuare, deși rezultatul ne și încurcă, între ghilimele, pentru că era mai bine să știm clar: ai sau n-ai șanse? Trebuia să fi fost ori albă, ori neagră. Așa, trebuie să joci (n.r. - și la retur). Nu știu cum va gândi Dan, vom vedea, ne așteaptă meciuri grele și în campionat.
- Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

VIDEO » Atmosfera pe „Stadio Olimpico” înainte de Lazio - CFR Cluj 

Citește și alte știri despre Lazio - CFR Cluj: 

Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio
Lazio - CFR Cluj 1-0
Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio
Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci
Lazio - CFR Cluj 1-0
Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
voinea72
voinea72  •  17 Februarie 2023, 13:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

19sevilla86
19sevilla86  •  17 Februarie 2023, 13:09

O imagine cat 1000 de cuvinte! Conducerea PSD, vicepremierul guvernului, fostul arbitru Balaj (plantat apoi de PSD in diverse sinecuri, acum mare sef mare in Gruia), toti facand scut in jurul finantatorului varga, personaj cel putin dubios! Asta spune totul despre nivelu de degradare a fotbalului romanesc, despre amestecul politrucilor, despre cardasia cluburilor favorizate cu arbitrii, etc. Cincinalul luminos, de realizari marete ale CFR (datorate faptului ca burleanu este finul lui dancu) a insemnat afundarea intr-o bezna profunda a fotbalului romanesc!

no.bine
no.bine  •  17 Februarie 2023, 11:54
Postat de legio.sud pe 17 Februarie 2023, 09:30

Una dintre profețiile lui mitică-brutărie : Dan Petrescu un antrenor tare de tot , ascultați-mă ce vă spun , nu-l întoarce nimeni în România . Bre nea … e unu neagoe din Craiova care l-a “ întors “ scurt sâmbătă trecută , 2-0 , hm !!!

bre pepenare cu bucuria asta ramai la sfirstul campionatului da’ fiecare se *** cum poate…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează