INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  ATAC ARMAT ASUPRA NAŢIONALEI TOGO

Două persoane au fost arestate în cazul atacului asupra reprezentativei statului Togo

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Două persoane au fost arestate, luni, de Poliţia din Angola, în enclava Cabinda, fiind suspecte în cazul atacului armat asupra autocarului naţionalei statului Togo, informează AFP.

"Două persoane au fost arestate. Ni s-a comunicat că vom avea mai multe informaţii", a declarat procurorul provinciei Cabinda, Antonio Nito, la postul naţional de radio angolez.

Autocarul echipei de fotbal a statului Togo a fost atacat pe 8 ianuarie cu focuri de armă în timp ce trecea frontiera dinspre Congo spre Angola, pentru Cupa Africii pe Naţiuni, iar doi jucători, printre care fundaşul lui FC Vaslui, Serge Akakpo, au fost răniţi.

Atacul asupra autocarului a fost revendicat de aripa armată a Forţelor de Eliberare din Cabinda (n.r. o enclavă din Angola), aceştia precizând însă că ţinta a fost armata angoleză care escorta echipa naţională.

Organizatorii Cupei Africii pe Naţiuni au anunţat că această competiţie va avea loc, deşi atacul ridică semne de întrebare asupra capacităţii Angolei de a găzdui un astfel de eveniment.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează