INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  ATAC ARMAT ASUPRA NAŢIONALEI TOGO

Starea lui Obilale este stabilă

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2010 00:00

 

UPDATE 16:30 // După operaţia pe care a suferit-o azi noapte la spitalul Milpark din Johannesburg, starea portarului togolez Kodjovi Obilale s-a stabilizat. Milpark este considerat unul dintre cele mai bune spitale de pe continentul african. Elias Degiannis, purtătorul de cuvînt al spitalului, a explicat că starea lui Obilale este stabilă, deşi jucătorul este la Terapie Intensivă şi e conectat la un aparat pentru a-l ajuta să respire. 

 

Împuşcat în rinichi în atacul armat de vineri, Kodjovi Obilale a fost operat într-o clinică din Africa de Sud, iar în acest moment starea sa este stabilă.

Obilale a ajuns la Johannesburg în cursul zilei de ieri şi a suferit o intervenţie chirurgicală complexă în spitalul Milpark, unul dintre cele mai bune din ţara care va găzdui Campionatul Mondial din vară.

Medicul Elias Degiannis a confirmat faptul că pacientul se află încă în stare gravă în urma operaţiei, iar un alt specialist, Ken Boffard, a explicat:

"E prea devreme să ştim cum vor evolua lucrurile de azi înainte, dar sperăm să depăşim faza critică. Kodjovi este bine, are avantajul faptului că e sportiv profesionist şi e foarte sănătos".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  10 Ianuarie 2010, 18:51

sper sa se faca bine .DOAMNE AJUTA.CEA MAI UNA VESTE PE AZI.AIA CARE AU TRAS NU SUNT OAMENI SUNT NISTE ANIMALE.AIA NU MRITA SA TRAIASCA IN LIBERTATE.PASTELE MAMI LOR.

 •  10 Ianuarie 2010, 14:49

cu ce se contrazic? ca e stabil nu inseamna ca ar fi bine, ci ca nu evolueaza in mai rau, e logic ;)

 •  10 Ianuarie 2010, 14:35

Sa speram ca totusi e o stire adevarata, ieri spuneati ca a murit si portarul ... ce sa mai credem

Vezi toate comentariile (6)
Comentează