INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - GERMANIA 1-2

A fugit din vestiar! » Van Persie şi-a abandonat echipa după eşecul cu nemţii

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 22:11

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

În timpul şedinţei, atacantul batav a primit un telefon de la soţie. A plecat fără să-i spună nimic selecţionerului, a dezvăluit De Telegraaf


Portocaliii mai au un meci de jucat în grupa B. Dacă nu înving Portugalia la două goluri diferenţă, iar nemţii nu-i bat pe danezi, batavii se întorc la Amsterdam. Însă atmosfera din lotul lui Van Marwijk nu anunţă nimic bun. Iată doar un exemplu, povestit în De Telegraaf.
Nu trecuse nici o jumătate de oră de la 1-2 cu Germania. În vestiarul Olandei, linişte, nu se auzea decît vocea selecţionerului. Era şedinţă, Van Marwijk îi critica pe jucători. Era dezamăgit de apărători, de "închizătorii" din faţa defensivei, de ratările din atac...

La un moment dat, telefonul lui Van Persie a început să zbîrnîie. Nu avea voie să-l deschidă în cabină, dar vîrful lui Arsenal ignorase interdicţia. Era soţia sa, Bouchra. Ce a făcut Robin? A respins apelul şi l-a ascultat în continuare pe antrenor? Nici vorbă! S-a furişat afară din vestiar! A vorbit mai multe minute cu nevasta, apoi s-a întors, ca şi cum nu s-ar fi întîmplat nimic.

Iar căpitanul Van Bommel îl apără, glumind asupra acestui subiect: "Nu era reţea înăuntru, de aceea a ieşit Van Persie". Selecţionerul nu a vrut să comenteze. Oricum, puţini îl mai ascultă la Euro.

Huntelaar titular
Van Marwijk pregăteşte două înlocuiri azi faţă de ultimul meci, 1-2 cu nemţii. Huntelaar va fi titular în vîrf, susţinut de tripleta Robben - Van Persie - Sneijder (dispare Afellay). Iar căpitanul Van Bommel iese şi el din schemă, al doilea "închizător", lîngă De Jong, urmînd să fie mult mai tehnicul Van der Vaart.

"Nu era reţea în vestiar şi de aceea Van Persie a fost obligat să iasă ca să vorbească la telefon"
Mark van Bommel, căpitanul Olandei

"În 2010, după finala Mondialului, am fost consideraţi regi. Acum, dintr-o dată, sîntem nimeni?"
Mark van Bommel, căpitanul Olandei

5,75 este cota Olandei la calificarea în "sferturi"

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bakancsnet
bakancsnet  •  17 Iunie 2012, 12:32

Sunteti penibili.

dansulnorilor
dansulnorilor  •  17 Iunie 2012, 12:00

Ce titlu aberant, initial am crezut ca a fugit acasa si a abandonat Euro. Ati ajuns mai rau ca Libertatea...

bloodthirster
bloodthirster  •  17 Iunie 2012, 09:29
Postat de nesv1234 pe 17 Iunie 2012, 03:50

Aha, interesant. Ce vei spune cand aceiasi "nimeni" vor zburda pe langa altii, mai nimeni: Florescu, Gardos, Gaman, etc la toamna-)))

comentariul zilei :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close