INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - FRANŢA

Ameninţă!

Articol de - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

După ce au spulberat Italia, batavii îi anunţă pe francezi: “Vineri vă batem!”

Au făcut spectacol în faţa Italiei, cîştigînd cu 3-0 şi ratînd alte două ocazii i­men­se, dar vor mai mult. Por­to­caliii vor să bată şi Franţa, să se califice din grupă de vineri

“Să nu sărbătorim. Fanii pot dansa, noi nu. O victorie nu a­junge. Mai vrem trei puncte în a­ceastă săptămînă. Şi le vom lua, cu Franţa”, ameninţă Sneijder, care ştie că “noi n-am venit la Euro pen­tru grupă, ci ca să cucerim tro­feul!”.

Golgeterul Van Nistelrooy a­nun­ţă: “Francezii vor simţi şi ei ce în­seamnă fotbalul total!”. Van der Vaart avertizează. “Pasă, pasă, pasă, gol. Rapid, inteligent, e­fi­ca­ce! Astfel sperăm să ajungem cît de departe”. Pînă şi fundaşul cen­tral Ooijer le-a zis jurnaliştilor din He­xagon: “Vă vom ataca, vom marca şi vă vom bate!”.

Selecţionerul Van Basten le pregăteşte “cocoşilor” alte surprize, la fel cum i-a păcălit pe italieni cu mutări-capcană. Apariţia lui Kuyt, pe dreapta, a fost una dintre ele. “I-am şocat cînd l-au văzut pe Kuyt. Cu el i-am dominat fizic!”.

“Oranje, Maşina de război!”

Presa olandeză a fost uluită de jocul complet al Portocalei mecanice cu Italia. “Oranje bellissimo!”, a titrat De Telegraaf (foto). “Un start de vis. Maşina de război atacă Euro”. La rîndul său, Algemeen Dagblad a comentat: “Aceasta este consecinţa curajului. Dacă îndrăzneşti, dacă rişti, nu-i laşi adversarului nici o şansă. Să nu ne oprim!”. Iar Volkskrant a fost la fel de entuziast: “Magnific. Campioana mondială a fost sufocată de jocul nostru”.

5 goluri a marcat Van Nistelrooy la Euro (2004, 2008), egalînd performanţa lui Van Basten

11, 34 km a alergat Van der Vaart luni, contra Italiei, cu aproape 2 km mai mult decît Kuyt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2008, 09:50

pul>la mea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează