INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PROBLEME CU ATACANŢII “NAŢIONALEI” FRANŢEI

Anelka e dărîmat psihic

Articol de - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

După ce a ratat penaltyul decisiv în finala Ligii, vîrful albaştrilor a fost foarte nervos, atacîndu-l pe managerul lui Chelsea.

Încă o grijă pentru selecţionerul Do­menech. Nicolas Anelka a fost foarte afectat după penal­ty­ul iro­sit la Moscova şi a cedat psihic. A răbufnit, găsindu-l vinovat pe managerul lui Chelsea de acea ra­tare care a decis finala Cham­pi­ons League. Şi mai dezvăluie ceva: că a refuzat să execute a 5-a lo­vi­tură de pedeapsă, în locul lui Terry.

“Nici nu-mi mai făceam planuri că voi intra pe teren. Am stat peste o sută de minute pe bancă, iar apoi, dintr-o dată, mi s-a cerut să joc, fă­ră să mă lase să mă încălzesc. Nu ştiu dacă aşa ceva s-a mai în­tîm­plat în finala Ligii”, s-a plîns Anel­ka, criticîndu-l pe Avram Grant: “La sfîrşitul prelungirilor mi-a cerut să bat al cincilea penalty. I-am zis: «Nici nu mă gîndesc! M-ai trimis pe gazon ca fundaş dreapta şi vrei asta? Nu”. Totuşi, după eroarea lui Terry, i-a venit rîndul: “Am fost obli­gat. Am tras, Van der Sar a apă­rat şi acum sufăr”.

Domenech aşteaptă o discuţie cu Anelka: “Vreau întîi să-i des­co­păr reacţiile. Să aflu ce spune cînd se va glumi pe seama lui la lot. Îmi pare rău pentru el!”.

Ribery: “Dacă are un topor?”

Franck Ribery a povestit cum a trăit momentul cul­minant al finalei Ligii: “M-am rugat pentru Nico să înscrie, dar n-a avut şansă. Ştiu că trece prin clipe difi­cile, de aceea trebuie moti­vat din nou”. Mijlocaşul lui Bayern a conti­nuat, rîzînd: “Să-l iau peste pi­cior cînd vine? Poate nu imediat. Da­că are un topor sau un ciocan în geantă? Îl mai las puţin” . La rîn­dul său, Henry a declarat: “I s-a mai întîmplat la Mondialul U-20, cînd am pierdut cu Uruguayul în «sferturi». Din nefericire, a ratat”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  24 Mai 2008, 14:02

esti mama ranitilor? cum sa-i iei apararea unui ratat ca anelka?

 •  24 Mai 2008, 13:40

nu-i adevarat anelka nu avea vina cum a avuto terry,si normal k toata presiunea a picat pe el!!asa k lasatil in pace si nu-l mai comdamnati!!

 •  24 Mai 2008, 11:54

Terminat nu e anelka ca a ratat penalty e TERMINAT k jucator.. un golan de doi bani care a jucat la prea multe echipe mari fara sa faca nimik.. nu stiu ce draq vad astia la el ca e o epava a frantei cum e vieri pentru fiorentina.. :| si il mai lasa si pe trezequet acasca pt incultu asta.. :|

Vezi toate comentariile (10)
Comentează