INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Atac Popescu - Giovanni la Răzvan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Gică Popescu şi Ioan Becali l-au cristicat pe selecţioner: "Dacă nu ne calificăm nici la Mondialele din 2014, să plece toţi!"

Gică Popescu (43 de ani) l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu pentru rezultatele "naţionalei" din această toamnă. În direct la DigiSport, fostul internaţional l-a "mitraliat" pe actualul selecţioner: "E o situaţie fără precedent! Cu Albania trebuia să avem zece ocazii şi să dăm trei goluri. Răzvane, tu nu ştii ce înseamnă să joace echipa naţională bine! Probabil pentru că nu ai făcut performanţă la <naţională> te mulţumeşti cu puţin! Ce ghinion să ai la două ocazii? Noi, cei din echipa veche, am fi măturat pe jos cu Albania!".

Popescu e de părere că Răzvan nu s-a impus în faţa jucătorilor de la lot: "Cînd intri în vestiar, jucătorii trebuie să simtă că a venit şeful! Altfel nu te poţi impune în faţa unor fotbalişti care cîştigă 2-3 milioane de euro. Omul trebuie să te ştie de frică!". Apoi a încheiat: "Dacă nu ne calificăm la Mondiale, să se ia toţi de mînuţă şi să plece! Să demisioneze Sandu, Lupescu şi Lucescu! Ar fi deja trei calificări la rînd ratate. În 14 luni de cînd e Răzvan selecţioner s-a făcut foarte puţin!".

Loţi: "De ce tot Răzvan?!"
Boloni îl critică pe Lucescu şi contestă varianta rămînerii lui: "E curios să i se ofere prelungirea. Dacă se califică, OK, dar dacă nu se califică nu înţeleg de ce continuă Răzvan!". A urmat atacul lui Ioan Becali: "Ghinionul ţine cu proştii, norocul cu bogaţii. Dacă pierdem şi în Bosnia, nu trebuie să îşi dea demisia doar Lucescu, ci toată Federaţia!".

"Celor de la FRF li se fîlfîie de ce vorbim noi! Federaţia face ce vrea. Să-şi dea jos tricolorul de pe siglă!"
Giovanni Becali

Zicu, Cociş şi Nico l-au dezamăgit pe Sandu
Mircea Sandu a dezvăluit la Recursul etapei ce l-a nemulţumit după înfrîngerea de la Paris. "Nu era cazul ca Zicu să fie titular. El şi Cociş n-au reuşit să împingă jocul spre atac, iar Daniel Niculae n-a fost la nivelul lui din Franţa", a precizat şeful FRF la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
paul_82
paul_82  •  12 Octombrie 2010, 11:10

nlky:Eu zic sa-l puna pe al vostru,steagul ala cu roata de caruta,al rromilor sau cum va spuneti voi.Tz1gani 1mputiti.

ass_1q
ass_1q  •  12 Octombrie 2010, 09:44

Castiga bani lucrand de acasa 3-4 ore pe zi si vei vedea cum poti face 75-100$ pe saptamana. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line.... Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail [email protected]

biiii
biiii  •  12 Octombrie 2010, 08:56

In lunile astea pana la urmatorul meci, o sa se coaca ceva la federatie, iar Lucescu o sa-si dea singur foc la vazliza

Vezi toate comentariile (8)
Comentează