INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Blanc: "A cîştigat echipa mai bine pregătită fizic. Ultimul sfert de oră a făcut diferenţa! Am fost mai buni!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Laurent Blanc, selecţionerul Franţei, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciu pe care Franţa l/a cîştigat în faţa României, cu 2-0.

"A fost un meci dificil, în care echipa cel mai bine pregătită din punct de vedere fizic s-a impus. Finalul a fost foarte intens. Asta a arătat că elevii mei şi-au dorit mai mult victoria", a declarat Blanc.

"Prima repriză a fost foarte disputată, românii au fost riguroşi, aşezaţi foarte bine în apărare. Nu s-au aventurat în atac, nu au riscat, dar ne-au împiedicat să ne creăm ocazii adevărate. De-abia în partea secundă am reuşit să arătăm ceea ce am muncit la antrenamentele", a comentat Blanc.

"Ultimul sfert de oră a făcut diferenţa, am fost mai buni decît ei. Jucătorii care au intrat au reuşit să întoarcă jocul în favoarea noastră. Au riscat şi au marcat", a adăugat Blanc.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
senateo
senateo  •  10 Octombrie 2010, 15:28

Franta a fost mai buna fiindca are antrenor, pe cand la nationala Romaniei se afla un diletant ranchiunos. Romania este eliminata din aceste preliminarii si vom sta acasa si in 2012 daca nu vine un antrenor competent.

alpin
alpin  •  10 Octombrie 2010, 14:51

Echipa de azi a Frantei e departe de Franta de acum 10 ani. Dar, ei au de unde sa creasca!! Nationala noastra de ieri este cea mai buna nationala din ultimii 10 ani. Si a atins deja apogeul!! De acum inainte, Franta urca iar Romania coboara!!!

ciaquito
ciaquito  •  10 Octombrie 2010, 14:20

Franta-Romania 2-1 asa incepe reportajul acesta.O fi fost mai bara bara noastra dar tot nu se pune ca gol. Pe mine ma deranjeaza jucatorii nostri care stau prabusiti pe teren dupa ce rateaza in loc sa se replieze imediat.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează