INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 22:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blanc pregăteşte o mutare-surpriză » Gourcuff la "închidere"!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

La antrenamentul de aseară, coordonatorul lyonez a fost retras în locul lui Alou Diarra, accidentat.

Francezii au efectuat aseară o şedinţă de pregătire cu uşile închise. În ciuda discreţiei, cîteva detalii interesante tot au răsuflat. Aşa cum a indicat postul Radio Monte Carlo, Laurent Blanc a exersat o formulă în care Yoann Gourcuff a fost utilizat nu la coordonare, aşa cum evoluează de obicei şi la Lyon, ci ca mijlocaş defensiv.

Surpriza, catalogată ca enormă de jurnaliştii din Hexagon, este explicată de problemele medicale avute de Alou Diarra. "Închizătorul" lui Bordeaux este lovit la glezna dreaptă şi i se dau şanse mici să poată juca împotriva României. Cum şi Diaby este incert, iar celelalte soluţii (Matuidi, L. Diarra) nu l-au convins pe selecţionerul "cocoşilor", Gourcuff a fost retras lîngă M'Vila pentru a se păstra sistemul 4-2-3-1. În locul său, în linia din faţă, a intrat marseillezul Valbuena.

ECHIPA DE IERI
Lloris - Reveillere, Mexes, Rami, Clichy - M'Vila, Gourcuff - Valbuena, Nasri, Malouda - Benzema.

1.394 de minute au trecut de la singurul gol înscris de Gourcuff pentru Franţa, la 2-2 cu România pe 11 octombrie 2008, la Constanţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bigbelly
bigbelly  •  07 Octombrie 2010, 12:32

...junioru' ii pregateste mai multe: Lobont in poarta, Florescu si Cocis titulari... Si noua ne pregateste una: nu pleaca pana nu ne ingroapa!

napalmique
napalmique  •  07 Octombrie 2010, 10:31

@uliu21: Dar Mourinho ce-a jucat ? :) Blanc e cel putin ciudat daca vrea sa joace cu Gourcuff la inchidere. Sau ciudat e cine chiar il crede :)

uliu21
uliu21  •  07 Octombrie 2010, 06:22

orice face Blanc..va fi o surpriza pentru fiul ploii!....asta mic e surprins de toata lumea....ziaristi si jucatori...fani....antrenori.....el e surprins si de viata ...uneori! n-ai vrea tu razvanele....cu r mic...ca nu meriti sa-ti fie scris numele cu majuscule, sa ne lasi si pe noi putin in pace...asa vreo 40 de ani pana nu te va mai surprinde totul in jur...si pana vei invata si tu putin din tainele fotbalului....apropos...ce ai jucat tu....portar?!.......prietene...du-teeeeeeeeee!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează