INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EXCLUSIV TVR VESTIARUL BUCURIEI

“Bravo, haiducii mei!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Piţurcă şi-a felicitat jucătorii în acelaşi mod în care a făcut-o şi după partida cu Olanda, de la Constanţa, cîştigată cu 1-0.

Victor Piţurcă a apărut în­crun­tat la conferinţa de presă după meciul cu Franţa.

“Mă bucură acest punct, însă mi-aş fi dorit mai mult. Aş fi vrut să cîş­ti­găm!”, a spus selec­ţio­nerul. Nu a­ce­laşi lucru a lăsat să se vadă în fa­ţă jucătorilor, la vestiar.

Zărindu-şi jucătorii destul de reţinuţi în a se ma­nifesta, Piţi a apelat la aceeaşi me­todă ca după partida cîştigată în faţa Olandei, la Constanţa, în pre­li­minariile pentru Euro.

“Bravo, hai­ducii mei!”, a fost încurajarea an­trenorului. Apoi, rînd pe rînd, a bătut palma cu fiecare “tricolor” în parte. Ajuns în dreptul lui Adrian Mutu, Piţurcă l-a luat în braţe. “Ahh, dacă dă­deai lovitura aia liberă în poar­tă!”, a scrîşnit teh­ni­ci­a­nul “naţio­na­lei” printre dinţi.

S-a oprit în dreptul lui Tamaş şi, ob­servîndu-l pe acesta destul de tăcut, l-a mîngîiat părinteşte: “Bra­vo, Gabi, bravo!”.

Deşi obosit după e­­fortul depus, Lobonţ a zăbovit cî­te­­va minute de vor­bă în uşa ves­ti­a­rului cu fostul său coleg de la Fio­ren­tina, Frey. Asta, în timp ce Cos­min Con­tra, fericit după rezul­ta­tul scos, îşi ţinea strîns de mînă cei doi copii. Cînd i-a zărit, Mutu şi-a adus amin­te de Mario, dar şi de cele două fiice ale sale care sînt tocmai în SUA. S-a apropiat şi i-a sărutat părinteşte pe frunte pe ambii puşti ai colegului său de cameră de la lot.

Audienţă TV mare în România şi Franţa

România-Franţa 0-0 a făcut 23,9% rating în mediul urban, echivalentul a 2,71 milioane de telespectatori. Cota de piaţă a partidei transmise de TVR a fost de 56,2%. Meciul intră în top 10 al audienţelor înregistrate de echipa naţională, pe locul 9. În Franţa acelaşi meci a spart toate recordurile de audienţă pentru M6: a fost urmărit de 9,6 milioane de telespectatori! Precedentul record era de 8,8 milioane.

“Vestiarul unit e unul dintre atuurile actualei echipe naţionale. Piţurcă a ştiut cum să-şi apropie jucătorii”
Cornel Dinu la emisiunea EuroShow

“Piţi a vrut să pară supărat pe rezultat, dar reacţia exu­be­rantă din vestiar ne-a arătat clar că remiza cu Franţa l-a mulţumit pe deplin”
Dan Petrescu la emisiunea EuroShow

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
 •  11 Iunie 2008, 13:50

i-auzi briu' la nea cornel! asa iti apropii jucatorii lipsiti de personalitate! pe vedete ti le apropii gadilandu-le orgoliul, sau nu-i convoci!

 •  11 Iunie 2008, 12:07

multi care nu au realizat nimic in viata isi dau cu parerea impotriva lui piturca pe aici. si asa e o mare performanta ce au facut baietii. daca ar fi sa ne ghidam dupa situatia infrastructurii fotbalului romanesc, jocurile trucate, lipsa oricaror investitii in centrele de juniori...orice punct e o minune, indiferent de mijloacele folosite. pana la urma si stefan cel mare "baga autobaza in poarta" pe la podul inalt sau razboieni, ca doar nu a ajuns la istanbul.

 •  11 Iunie 2008, 12:03

Asa da tupeu romanesc, n-a dat nici un sut pe poarta, dar "ar fi vrut victoria". Doamne scapa-ma din tara asta infecta!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează