INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI EURO 2008 / ITALIA

Buffon, iar dureri

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Portarul squadrei azzurra s-a plîns din nou de spate la finalul meciului de la Genoa

Gianluigi Buffon acuză iarăşi probleme la spate. După ce, la sfîrşitul lui ianuarie, acuzase o criză de lombalgie, lipsind cu Livorno, duminică seară a resimţit iarăşi dureri. La finalul întîlnirii cu Genoa (2-0), de pe "Marassi", portarul lui Juve a recunoscut că a trebuit să strîngă din dinţi ca să termine partida în teren.

"În timpul săptămînii nu trag din greu, încerc să mă menajez. Mai iau cîte-un calmant, mai fac un masaj, în orice caz, găsesc mereu o cale ca să-mi fie mai puţin rău. Dar în timpul jocului e altceva. Acum mi-a dat iarăşi bătăi de cap nervul sciatic", a mărturisit adversarul "tricolorilor" în grupa C a turneului final din Elveţia şi Austria.

Medicii l-au obligat în ultimul timp să evolueze cu un corset în jurul mijlocului, dar rămîn circumspecţi în ceea ce priveşte refacerea lui. Netratată, lumbalgia lui Buffon se cronicizează şi s-ar putea transforma în hernie de disc. Caz în care ar fi obligat să se opereze şi, foarte probabil, să-şi ia adio de la Euro 2008.

"Dacă ne-am afla în stagiul de pregătire pentru Euro, mi-aş lua liber să mă vindec. Dar merită să îndur chinul pentru Juve"
Gianluigi Buffon, portar Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2008, 08:53

Mereu a fost un jucator cu caracter si exemplu pentru multi altii..Bv. Buffon...Forzza Juve.

 •  11 Martie 2008, 11:18

MARE CARACTER SI FOTBALIST !!!! HAI JUVE!!!!!

 •  11 Martie 2008, 08:52

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un concurs captivant pentru cei care vor sa castige premii in bani, sau o simpla resursa de fun pentru toti ceilalti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează