INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA

Calcule: Olanda are interesul să ne califice!

Articol de - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Vineri vom fi suporterii batavilor. Dacă vor cîştiga cu Franţa, Sneijder &Co ne pot ajuta să mergem în “sferturi”.

Meciul Olanda-Franţa a de­ve­nit pentru noi la fel de im­portant ca şi duelul cu Italia.

1. Dac[ Olanda învinge, va fi deja calificată şi şi-ar menaja mai mulţi titulari marţea viitoare, cu România. Mai mult, trupa lui Van Basten ar putea fi un aliat impor­tant pentru noi deoarece îi va con­ve­ni să mergem împreună în “sfer­turi”. De ce? Pentru că Olanda ar putea întîlni una din colegele din grupa C în semifinale şi ar prefera ca aceasta să fie România şi nu Italia sau Franţa.

Din acest motiv, dacă nu pier­dem cu Italia sîn­tem aproape ca­lificaţi, depin­zînd doar de noi. În cazul în care vom fi învinşi de Italia, mai pu­tem spera la calificare doar dacă peninsularii pierd cu Franţa.

2. Dacă Olanda nu cîş­ti­gă, lu­crurile devin extrem de com­plicate în grupă, toate cele 4 for­maţii avînd şanse de calificare. Pentru noi va fi dificil să mergem mai departe, fiind obligaţi să cîşti­găm cel puţin un meci în faţa Italiei sau a Olandei.

Şanse de calificare

95% dacă învingem Italia şi Olanda bate Franţa

70% dacă facem egal cu Italia şi Olanda bate Franţa

20% dacă pierdem cu Italia şi Olanda bate Franţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
 •  11 Iunie 2008, 13:02

Greu, foarte greu, va fii meciul cu italienii. E clar, ne vor calarii din minutul 1, iar pe contratac se poate marca (aici era bun Bratone, sau Marica daca-i in forma). Dupa mine, scenariul aar fii cam asa: dau azzurii gol in primele 10 min, apoi ne iau, iarasi, la presing dar nu marcheaza. Intre min. 65-75 marcam noi din faza fixa sau penalty. 1-1!

 •  11 Iunie 2008, 12:17

Incredibil am ajuns sa il felicit pe Piturca ca ne-am aparat cu fundul in poarta cu Franta...dupa meciul Spania-Rusia mi-am dat seama ca Piturca e un mare antrenor...dati-va seama ca se intampla la fel daca vom juca ofensiv cu marile puteri...nu se poate sa te pui cu ei ca au jucatori mai buni si te taxeaza...nu trebuie sa le dai spatii pt ca inscriu imediat...VEZI SPANIA - RUSIA...deci tactica e apararea...de ce sa ii lasam 1 vs 1 ca sa inscrie??? FELICITARI PITURCA, trebuie sa jucam defensiv.

 •  11 Iunie 2008, 12:16

O alta statistica: in acest moment sansele sa ne calificam sunt de 46 %, daca "riscam" jucand ofensiv in medie sansele dupa meci vor fi de 23 % daca nu riscam si scoatem un egal sansele sunt de 50 % si pot ajunge la 75 % daca Olanda bate Franta. Deci sa "otravim fantanile" si sa jucam mioritic ca numai asa ne calificam

Vezi toate comentariile (44)
Comentează